Finalisti "Romanii au talent" 2017 - Semifinala 3: Cine a mers mai departe

Finalisti "Romanii au talent" 2017 - Semifinala 3: Cine a mers mai departe

"Romanii au talent" a continuat seria semifinalelor LIVE cu o editie plina de emotii, in care am urmarit momente de bubble show, canto, dans sportiv, hip-hop, dans contemporan, aerial ring si silk, dans irlandez. 

Milioane de inimi i-au sustinut pe eroii talentului!

O noua semifinala LIVE, noi emotii, noi eroi finalisti! Dupa 10 numere spectaculoase, atat publicul telespectator, cat si membrii juriului au decis!

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Stefan Orheanu a fost nominalizat pentru Premiul de Originalitate! Pentru acest premiu, juratii aleg in fiecare semifinala cate un candidat astfel incat, inainte de marea finala Romanii au Talent, publicul sa aiba 5 concurenti din care sa aleaga. Asa cum ne-am obisnuit deja, telespectatorii isi voteaza favoritul si ii ofera premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro! 

In urma voturilor publicului, primii trei concurenti care merg in marea finala de la "Romanii au Talent" sunt:

Primul Finalist: Lorelai Mosnegutu

Pe locurile doi si trei s-au clasat Hera Zaulet si Marius Moldovan si Crina Cristurean, care au impresionat in egala masura si i-au pus pe membrii juriului intr-o situatie extrem de dificila. 

Andra a decis ca Hera Zaulet si Marius Moldovan trebuie sa fie in FINALA Romanii au talent. Florin Calinescu s-a hotarat rapid si a luat aceeasi decizie. Andi Moisescu a optat pentru Crina Cristurean, iar Mihaela Radulescu a avut de luat cea mai grea hotarare. Prin votul ei, jurata i-a trimis pe Hera si Marius in marea FINALA Romanii au talent 2017.

Asa cum v-am obisnuit, in fiecare vineri seara vom urmari show-uri extraordinare, insa si o lupta acerba pentru premiul in valoare de 120.000 de euro si titul de cel mai talentat roman. Dintre cei 50 de semifinalisti, doar 11 vor ajunge in marea finala, decizia apartinand telespectatorilor si juratilor.

Zece concurenti vor fi alesi din cele 5 semifinale de catre public si juriu, iar un concurent va fi in sezonul acesta Wild Card-ul juriului. Wild Card-ul reprezinta alegerea juratilor pentru marea finala, dintre semifinalistii care nu se vor califica pentru ultima etapa a competitiei.

Aceasta va fi strict alegerea lor, criteriile fiind originalitatea, creativitatea si curajul.

Nu rata VINEREA viitoare cea de-a treia SEMIFINALA LIVE "Romanii au talent"!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni