Finalisti "Romanii au talent" 2015 - Semifinala 5: Cine a mers mai departe

Finalisti "Romanii au talent" 2015 - Semifinala 5: Cine a mers mai departe

Telespectatorii au fost martorii unor prestatii impecabile, iar toate acestea au condus catre un show ca la carte in ultima Semifinala LIVE "Romanii au talent".

12 concurenti talentati ai acestui sezon "Romanii au talent" au urcat in aceasta seara pe scena si le-au oferit romanilor momente de exceptie.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Andra, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Bebe Cotimanis si prezentatorii emisiunii, Smiley si Pavel Bartos s-au bucurat de evolutia semifinalistilor, au urmarit cu sufletul la gura surprizele pregatite de acestia si au luat din nou parte la un spectacol de talente autentice, emotie, energie si efervescenta.

Ultima Semifinala "Romanii au talent" s-a remarcat prin momente unice, incendiare si, in acelasi timp emotionate. 

Publicul si-a votat favoritii, iar primii concurenti care merg direct in FINALA "Romanii au talent" sunt Bogdan Dumitrascu si dansatorii de la Kid-A.

Cel mai original talent! Voteaza concurentul de la "Romanii au talent" care merita sa castige "Premiul de Originalitate"


Bogdan Dumitrascu - Interpreteaza piesa "You Raise Me Up" (Westlife)


Kid-A - Dans contemporan


Cel de-al treilea concurent desemnat sa mearga in Marea Finala a emisiunii "Romanii au talent" a fost ales dintre Alexandru Marian si Yeva Shiyanova

Alexandru Marian a impresionat audienta cu un moment rock incendiar, in timp ce Yeva a electrizat audienta cu un numar spectaculor la bara. Bebe Cotimanis a fost primul jurat invitat sa isi dezvaluie preferintele, iar acesta a recunoscut ca dansul Yevei l-a cucerit definitv. Drept urmare, votul sau a mers la frumoasa concurenta.

Andra a fost fermecata de dansul executat la bara de Yeva, votul sau mergand tot catre frumoasa concurenta. Desi a declarat ca o admira pe Yeva pentru talentul sau, Andi Moisescu a decis sa ii ofere o sansa lui Alexandru Marian.

Decizia finala i-a apartinut Mihaelei Radulescu. Membra juriului a fost pusa intr-o situatie dificila dat fiind faptul ca este o fana declarata a stilului rock, dar si o mare admiratoare a dansului.

"In aceasta seara votez talentul!", a spus membra juriului, aceata decizand ca Yeva Shiyanova  sa mearga in Finala "Romanii au talent", ce va fi transmisa de PROTV pe 12 iunie, incepand cu ora 20:30.

Yeva Shyianova - Dans la Bara


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni