Finalisti "Romanii au talent" 2015 - Semifinala 4: Cine a mers mai departe

Finalisti "Romanii au talent" 2015 - Semifinala 4: Cine a mers mai departe

12 concurenti talentati ai acestui sezon "Romanii au talent" au urcat in aceasta seara pe scena si le-au oferit romanilor momente de exceptie.

Andra, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Bebe Cotimanis si prezentatorii emisiunii, Smiley si Pavel Bartos s-au bucurat de evolutia semifinalistilor, au urmarit cu sufletul la gura surprizele pregatite de acestia si au luat din nou parte la un spectacol de talente autentice, emotie, energie si efervescenta.

In cea de-a patra Semifinala LIVE "Romanii au talent", Ruby si What’s Up au bucurat audienta cu piesa "Nu pune la suflet", dar cei care au urmarit show-ul au avut parte si de o premiera ROCK. Castigatorul sezonului patru Vocea Romaniei, Tiberiu Albu, impreuna cu trupa sa, Fameless, au cantat o melodie compusa de ei, "Right now", fiind pentru prima data pe scena in aceasta formula.

Numere incredibile de canto, muzica instrumentala sau rock, acrobatie, pantomima, dans contemporan, dar si rezolvarea cubului Rubik, toate acestea au conturat un spectacol desavarsit.

Publicul si-a votat favoritii, iar primii concurenti care merg direct in FINALA "Romanii au talent" sunt Bogdan Bolohan si SpeedCubing.

Bogdan Bolohan - Dans contemporan


SpeedCubing - Rezolvarea cubului Rubik


Cel de-al treilea concurent desemnat sa mearga in Marea Finala a emisiunii "Romanii au talent" a fost ales dintre Ada Cercel si Elena Carmen Cernea, cele doua clasandu-se pe locurile trei si patru. 

Ada Cercel a impresionat audienta cu un moment artistic dinamic, ce a presupus atat o reprezentatie muzicala si un moment de percutie, cat si un dans electrizant. La polul opus, Elena Carmen Cernea a interpretat o arie celebra, parte a coloanei sonore din filmul "Fifth Element". De la costumatie si pana la vocea puternica, Elena Carmen Cernea a marcat o reprezentatie impecabila.

Mihaela Radulescu i-a acordat votul sau Elenei Carmen Cernea, membra juriului declarand ca "publicul ne pune sa alegem intre oameni atat de diferiti si de apropiati ca valoare".

Apoi, Andra a inclinat balanta in favoarea Elenei, in timp ce Bebe Cotimanas a preferat-o pe Ada Cercel.

Decizia finala a stat in mainile lui Andi Moisescu, care a decis ca Elena Carmen Cernea sa se alature celor 11 concurenti ajunsi deja in Marea Finala "Romanii au talent".


Elena Carmen Cernea - Opera pe scena de la "Romanii au Talent

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni