Finalisti "Romanii au talent" 2015 - Semifinala 3: Cine a mers mai departe

Finalisti "Romanii au talent" 2015 - Semifinala 3: Cine a mers mai departe

Cei 12 concurenti care au urcat in aceasta seara pe scena de la "Romanii au talent" au prezentat publicului momente de exceptie, pregatite in detaliu. Juratii au avut trairi incredibile alaturi de semifinalisti, iar cel mai iubit cuplu de prezentatori din Romania, Smiley si Pavel Bartos, au condimentat si ei o seara plina de emotie.

Telespectatorii au fost martorii unor prestatii impecabile, iar toate acestea au condus catre un show ca la carte.

In cea de-a treia semifinala live "Romanii au talent", Loredana a cantat cea mai noua melodie a sa, alaturi de Nadir si Banda Agurida, iar Bebe Cotimanis a parasit masa juriului pentru cateva minute si s-a alaturat trupei Amadeus pentru un moment de poezie extrem de sensibil.

Citeste si: Un numar de magie fenomenal, chiar sub ochii uimiti ai membrilor juriului. Povestea spusa de el i-a cucerit pe toti, dar ce a urmat a depasit orice imaginatie 

Publicul si-a votat favoritii, iar primii concurenti care merg direct in FINALA "Romanii au talent" sunt Viorel Scinteie, alaturi de cainele sau, Bibi, si trupa Concertino.

Viorel Scinteie si cainele Bibi - Moment de dresaj


 Trupa Concertino - Interpreteaza la acordeon piesa "Smooth Criminal" (Michael Jackson)


Juriul a avut si el o misiune grea, fiind desemnat sa il aleaga pe cel de-al treilea finalist al serii. Pe locurile 3 si 4, in preferintele publicului, s-au clasat Marius Calin si Robert Tudor.

Daca Andi Moisescu si Bebe Cotimanis l-au preferat pe Robert Tudor, Mihaela Radulescu a mizat si de aceasta data pe Marius Calin, dorindu-si sa il vada si in Marea Finala: "Cred in voi foarte tare. Sunteti niste oameni obisnuiti care cred ca aveti niste talente uimitoare". 

Decizia finala i-a apartinut Andrei, vedeta inclinand balanta in favoarea lui Robert Tudor: "Traiesc pentru muzica, dar parca astazi povesate lui robert mi-a mers direct catre suflet". Magicianul ca a fermecat audienta cu momentul sau este cel de-al treilea concurent desemnat sa mearga in Marea Finala.

Robert Tudor - Moment de magie

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni