FINALA Românii au talent: Siena Vușcan

În cel de-al zecelea sezon, Siena Vușcan a impresionat-o pe Andra și a obținut cel de-al zecelea Golden Buzz. Acum Siena se afla în marea finală și speră să fie marea câștigătoare.

Într-un interviu acordat pentru PRO TV, Siena a dezvălui ce ar face cu banii: 

"Îmi imaginez că sunt într-un basm și am găsit acel săculeț cu galbeni. Pun o parte în rochița păpușii mele magice și când voi fi mai mare o să o duc în lume.

Ea a venit la mine, într-o noapte, când am împlinit 5 ani și avea cu ea o scrisoare. Îmi scria despre nevoia ei de a vedea lumea mare și mi-a spus să-i scriu povești despre lumea mea. Am dus-o de atunci peste tot cu mine, o hrănesc cu poveștile mele, neîntrerupt, și o să fac să vadă lumea toată și să se sature. 

Dau o mână de galbeni școlii mele, să facă o clasă unde toți copiii nebuni de creativitate și de libertate să poată veni să cânte, să deseneze, să danseze, să viseze și să își imagineze lucruri și lumi pe care oamenii mari nu le pot înțelege. 

De un galben, o să îmi umplu pumnii cu bomboane colorate și o să le presar peste cea mai mare înghețată din lume, în care să mă afund cu frățiorii mei!

Îi dau câțiva și tatei pentru dubița pe care să o pictăm și să ne ducă pe toți 5 la dune de nisip și la munte, pe drumuri fără sfârșit. 

Și apoi voi da o mână de galbeni pentru o căsuță în pădure unde să-mi vad de-adevăratelea familia, unde pereții sunt piscăliți și iarba-i mare, iar copacii netunși în curte. 

Și cum săculețul e încă aproape plin, pun totul de-o parte, iar când îmi vine vremea voi pleca la acele școli înalte, unde să învăț să cânt cu cei mai mari artiști, iar profesorii au răspunsurile la toate întrebările mele. "

Siena Vușcan este născută în America, crescută la Cluj, dar ultimii 5 ani i-a petrecut în China.

Dacă ți-a plăcut de Siena îi poți acorda votul tău aici 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni