• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Epuizat si emotionat. Primele declaratii ale lui Bruno Icobet dupa marea finala a show-ului "Romanii au talent"

Epuizat si emotionat. Primele declaratii ale lui Bruno Icobet dupa marea finala a show-ului "Romanii au talent"

Epuizat si emotionat. Primele declaratii ale lui Bruno Icobet dupa marea finala a show-ului "Romanii au talent"

Bruno Icobet este marele castigator al show-ului "Romanii au talent" din 2013. 

Impreuna cu cainii sai, Blue, Ozzy si Jay, a reusit sa convinga publicul sa-l voteze si astfel sa obtina titlul de "cel mai talentat roman", plus premiul de 120.000 de euro.

Bruno Icobet parca nici nu indraznea sa se gandeasca la o asemenea reusita si la recompensa financiara care venea impreuna cu ea.

"Este greu sa te gandesti la bani, atunci cand nu ii ai", spunea el. Insa un lucru a avut mereu clar in minte. Banii vor merge la fiul sau, Vlad. "Este extrem de talentat si isi iubeste munca. Ar fi un start in viata frumos pentru el, asa cum eu nu am avut", s-a gandit marele castigator al show-ului "Romanii au talent".

Nu a uitat-o nici pe partenera lui de viata in acest plan din care nu lipsesc, bineinteles, nici cei trei fara de care marele premiu nu ar fi existat: "As pleca cu sotia si cateii intr-o vacanta frumoasa pe care nici macar nu va puteti imagina cat de mult o merita", a indraznit el sa viseze.

"In ceea ce ma priveste pe mine si drumul pe care am pornit, voi putea organiza cursuri de educatie canina si discdog fara a mai fi necesara alergatura continua dupa sponsori, voi putea cumpara echipamente cu care cursantii sa practice sportul",
a completat noul erou de la "Romanii au talent".

Bruno a sperat ca va castiga, dar desigur ca nu a avut certitudinea. Anuntul ca el este marele castigator l-a gasit epuizat si plin de emotii: "Chiar mai mari. Mult mai mare decat la inceput", a marturisit el.

Totusi, nu a lasat sentimentele sa-l copleseasca. Prietena sa patrupeda, in schimb, nu a reusit sa aiba o stapanire de sine la fel de mare si aproape ca a stricat totul. :)

"Ma asteptam sa castig pana in momentul in care a intrat Jay (catelusa - n.r.) in calduri. Dupa ce a intrat Jay in calduri si mi-a bulversat baietii, nu ma mai asteptam", a povestit Bruno imediat dupa show. 

Insa cum nimic nu sta in calea talentului adevarat, Bruno Icobet, Blue, Ozzy si Jay au reusit cea mai importanta performanta a lor de pana acum, sa castige marele titlu la "Romanii au talent".

Poti revedea acum marea finala in intregime pe Voyo.ro.



Vezi aici cele mai importante momente VIDEO din finala "Romanii au talent"

Cel mai tare concurs al verii! Castiga o experienta de MasterChef in Italia. Foodstory.ro te trimite la cursuri de gatit in valoare de 5.000 de euro! Detalii aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni