Fii alaturi de eroii nostri, vineri, in ultima semifinala LIVE Romanii au talent!

Fii alaturi de eroii nostri, vineri, in ultima semifinala LIVE Romanii au talent!

Traditia poate aduce o explozie de energie sau o imbinare perfecta de culturi.

Pe scena talentului traditiile se reinventeaza chiar sub ochii tai! Vineri, de la 20:30, ultima semifinala a celui de-al saselea sezon Romanii au talent este gata sa te surprinda! increderea ta, aprecierea ta si votul tau pot schimba viata concurentilor plini de inspiratie. Fii alaturi de eroii nostri!

Mihaela Hasuna, 3,14tA & Band Over, Free balance si cei doi dansatori, Bruce si Istvan, fac parte dintre semifinalistii celei de-a cincea editii LIVE si sunt pregatiti pentru un show memorbail.

Mihaela Hasuna i-a incantat pe jurati la preselectii cu vocea sa calda, plina de emotie. A cantat O mio babbino caro si a smuls ropote de aplauze. Mihaela s-a nascut in Romania, dar de 22 de ani locuieste in Israel. A fost pasionata de muzica de cand era mica, a facut scoala Populara de Arta din Iasi si a absolvit Facultatea de Filologie. in 1994 s-a casatorit si s-a mutat in Israel cu sotul sau de origine palestiniana. in momentul de fata, concurenta lucreaza la cabinetul de avocatura al sotului ei, unde traduce acte, sau ca profesor de limba engleza la o scoala generala.  in Romania a ramas doar mama sa, care merge in fiecare an in Israel pentru a-i trece dorul de cei trei nepoti ai.

La preselectiile Romanii au talent de anul acesta, membrii trupei 3,14tA & Band Over au cantat melodia Drink the water si au incantat publicul si juratii cu aparitia lor. Trupa este formata din Robert Nicolas Pita, Zoltan Rapolti-Marzell, Alexandru Cosareanu si Ioan Mara. Robert s-a remarcat in sezonul trecut al competitiei, cand a cantat impreuna cu formatia I wanna see the moon. Concurentul a studiat vioara timp de patru ani, dupa care a continuat cu clarinetul si chitara bas, instrumente pe care le studiaza si in prezent. Trupa s-a infiintat atunci cand Robert si Alexandru au decis sa paraseasca I wanna see the moon. Ioan, chitarist, si Zoltan, tobosar, s-au alaturat, iar in prezent repeta intr-o sala din Brasov unde isi doresc sa atraga cat mai multe tinere talente din oras si sa le ofere conditii optime pentru a-si urma visurile.

Membrii trupei Free balance au adus la preselectii un moment extraordinar de contorsionism si acrobatie, cu care i-au cucerit pe jurati. Igor si Narine sunt din Chisinau si au 22, respectiv 19 ani. Narine si-a dorit intotdeauna sa danseze, aceasta fiind marea ei pasiune. La varsta de 10 ani si-a convins parintii sa o inscrie la cursuri de dans, iar pana in acest moment stapaneste urmatoarele stiluri: breakdance, dans oriental, latin, indian, pop si clasic. in prezent este studenta la Facultatea de Filologie in Chisinau si, in paralel, face si a doua facultate, specializarea Coregrafie. Igor a facut sport de mic, fiind pasionat de fotbal, dar si de kung-fu, kick-boxing, taekwondo, tenis de masa si parkour. Dupa 10 ani de antrenamente si-a rupt ligamentele si a fost nevoit sa renunte la aceste sporturi. Cei doi concurenti se inteleg foarte bine si, chiar daca uneori se lovesc la antrenamente, spun ca acest stil merita orice sacrificiu, pentru ca le ofera o satisfactie uriasa.

Cei doi dansatori, Bruce si Istvan, au combinat la preselectii mai multe stiluri de dans si au ridicat sala in picioare. Pentru Bruce, dansul nu era o prioritate la inceput, el fiind preocupat cu sportul. A practicat tir de performanta si a castigat numeroase medalii si premii. S-a indragostit de dans datorita fratelui sau, asa ca a plecat in Statele Unite pentru a studia dansul si acolo a colaborat cu baletul unor emisiuni de succes. Istvan a copilarit intr-o familie de cadre militare, dar nu a fost atras de o cariera in acest domeniu. A facut cateva cursuri de dans si in numai doi ani de exercitiu era cel mai experimentat dansator din Piatra Neamt. A participat la concursuri prin tara si s-a mutat in Bucuresti pentru a studia la UNATC. A abandonat facultatea, a plecat in Statele Unite, unde muncea zi si noapte pentru a-si putea plati cursurile de dans. 

Fii alaturi de concurentii ultimei semifinale Romanii au talent si voteaza-ti preferatii pentru a-i trimite in finala si in lupta pentru marele premiu in valoare de 120.000 de euro, vinerea aceasta, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni