• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Fetita care a facut-o pe Andra sa planga de emotie la "Romanii au talent". Povestea impresionanta a Nicoletei Iancu

Fetita care a facut-o pe Andra sa planga de emotie la "Romanii au talent". Povestea impresionanta a Nicoletei Iancu

Fetita care a facut-o pe Andra sa planga de emotie la "Romanii au talent". Povestea impresionanta a Nicoletei Iancu

Nicoleta Iancu, micuta care a cucerit cu vocea sa atat juriul de la "Romanii au talent", cat si publicul, a fost invitata in show-ul "La Maruta". 

In timpul preselectiilor, micuta Nicoleta Iancu a demonstrat ca este posesoarea unei voci incredibile, talentul sau fiind apreciat peste masura de Andra. Fetita a mers mai departe in Semifinala show-ului "Romanii au talent", acolo unde a urcat pe scena pentru a canta doua piese ale Mariei Tanase - "Ciuleandra" si "Cine iubeste si lasa". 

Citeste si: Andrada Precup a cantat LIVE alaturi de Nicole Cherry piesa "Memories" - VIDEO

Desi nu merge in FINALA "Romanii au talent", Nicoleta Iancu a primit incurajari din partea Andrei, artista promitandu-i ca va avea grija de cariera sa muzicala: "O sa ma asigur ca tu o sa canti din ce in ce mai des si lumea o sa te iubeasca asa cum te iubesc eu".

Desi are doar 9 ani, Nicoleta nu a avut o viata usoara, familia sa neavand resursele financiare pentru a sustine cariera artistica a fetitei. Cu mari sacrificii, parintii au reusit totusi sa o inscrie pe Nicoleta la diferite concursuri muzicale, acolo unde fetita a castigat peste 38 de premii.   

Prezenta in platoul "La Maruta", Nicoleta a mai oferit un moment impresionant: fetita a interpretat LIVE piesa "Saraca copilarie", o compozitie muzicala cantata si de Andra. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni