• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Fernando de la Caransebes, pus pe scandal la "Romanii au talent". L-a atacat pe Mihai Petre cu microfonul: "Ai mult tupeu. O sa ti-l scot eu"

Fernando de la Caransebes, pus pe scandal la "Romanii au talent". L-a atacat pe Mihai Petre cu microfonul: "Ai mult tupeu. O sa ti-l scot eu"

Fernando de la Caransebes, pus pe scandal la "Romanii au talent". L-a atacat pe Mihai Petre cu microfonul: "Ai mult tupeu. O sa ti-l scot eu"

Fernando de la Caransebes a oferit un moment pe care Mihai Petre nu-l va uita prea curand. Fernando a venit cu chef de cantat, insa refuzul juratilor de a-i oferi un loc in etapa urmatoare si huiduielile publicului l-au enervat teribil.

Concurentul si-a varsat nervii pe cel mai temult dintre jurati, Mihai Petre, pe care l-a invinuit pentru esecul sau din competitie: "Ai mult tupeu. Lasa ca ti-l scot eu", l-a amenintat Fernando de la Caransebes, apoi s-a indreptat spre el cu microfonul. 

Marele castigator "Romanii au talent" esti TU. Serios, intra sa vezi ce ti se intampla! 

Mihai Petre si-a pastrat insa calmul, desi toti juratii au fost neplacut surprinsi de reactia concurentului: "Asta a venit, mai avea un pic si-ti dadea cu microfonul in cap", i-a spus Andra, in timp ce Mihai a recunoscut ca s-a abtinut cu greu sa reactioneze: "Imi venea sa ma ridic in momentul ala, iti dai seama, dar trebuie sa-ti pui frana".

Show-ul este integral pe Voyo

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni