• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Fanii i-au spus ca fetita lui Razvan Fodor se potriveste cu micutul David. Reactia Andrei a cucerit internetul

Fanii i-au spus ca fetita lui Razvan Fodor se potriveste cu micutul David. Reactia Andrei a cucerit internetul

Fanii i-au spus ca fetita lui Razvan Fodor se potriveste cu micutul David. Reactia Andrei a cucerit internetul

Andra, Catalin Maruta, Irina si Razvan Fodor se numara printre cele mai indragite familii de la noi din tara si acest lucru se observa din numarul de aprecieri si comentarii frumoase pe care le primesc ori de cate ori apar impreuna. 

In cea mai recenta imagine publicata de cantareata pe pagine de Facebook, aceasta apare alaturi de sotul ei, de micutul David si de familia Fodor. Atrasi de faptul ca cei doi princhindei au crescut foarte mult si ca seamana din ce in ce mai mult cu parintii lor, fanii nu au putut sa nu deschida subiectul legat de "prietenia" dintre cei mici.

David si Diana se inteleg de minune si se distreaza pe cinste atunci cand se intalnesc, dar se afla si la varsta primelor simpatii, iar fanii au remarcat imediat acest lucru:

"E bine sa-ti cunosti nora de mica. O duminica placuta in familie", "S-au pupat pana la urma prichindeii", sau "Cum ramane cu casatoria?", au fost numai cateva dintre mesajele la care cantareata a raspuns.

Artista s-a amuzat teribil pe seama glumelor si le-a raspuns in acelasi ton: "Ha ha ha, ne pregatim", sau "O fetita minunata, o comoara".

 

Cea mai frumoasa bucurie pe care o poti avea ca parinte e rasul sincer al copilului tau! Am simtit asta (a cata oara?!)...

Posted by Andra on Sunday, February 21, 2016

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni