• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Fane Mississippi Delta Blues, soferul de bascula, este de neoprit. Andi Moisescu, aproape cu lacrimi in ochi: "Am emotii acum, cand va vorbesc"

Fane Mississippi Delta Blues, soferul de bascula, este de neoprit. Andi Moisescu, aproape cu lacrimi in ochi: "Am emotii acum, cand va vorbesc"

Fane Mississippi Delta Blues, soferul de bascula, este de neoprit. Andi Moisescu, aproape cu lacrimi in ochi: "Am emotii acum, cand va vorbesc"

La 56 de ani, Stefan Popescu demonstreaza ca niciodata nu e prea tarziu sa-ti indeplinesti visele, daca ai talent adevarat.

Show-ul se vede si pe Voyo.ro.

Stefan Popescu
alias Fane Mississippi Delta Blues este sofer pe bascula, iar la "Romanii au talent" l-a adus sotia lui, "coana Veta", dupa cum insusi o alinta.

Pentru ca l-a inscris in concurs, aceasta are sanse reale sa castige un nou premiu pus la bataie, pentru vanatorii de talente, in valoare de 2.000 de euro.

Intra in competitia "Selfie cu talent". Afla cum poti sa castigi o invitatie dubla la Marea Finala a show-ului "Romanii au talent".

"Asta e moment "Romanii au talent"! Este ceea ce visam noi, cei din juriu", i-a spus Mihai Petre la preselectii, absolut incantat de vocea lui si de felul in care s-a prezentat pe scena.

"Tu esti un personaj, ai o voce buna, dar ce ma uimeste pe mine e prezenta scenica. Faci spectacol, esti extraordinar", a venit completarea din semifinale.

"Un om atat de simplu si un talent atat de mare. Aveti un timbru special, mi-ati facut o seara minunata. Imi umpleti sufletul de fericire cand vad oameni cu atata pasiune pentru muzica", i-a spus Andra.

"Am emotii acum, cand va vorbesc. Dincolo de veselie, am vazut si momente de tristete. Sunt romani ca el, care merita mult mai mult. Si, macar pentru 15 minute, sa aiba ceea ce merita", l-a incurajat Andi Moisescu, aproape cu lacrimi in ochi.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni