Familia Udrea prezinta in Vinerea Mare un moment care-l lasa cu lacrimi in ochi pe Florin Calinescu

Familia Udrea prezinta in Vinerea Mare un moment care-l lasa cu lacrimi in ochi pe Florin Calinescu

De la Visuri la cheie pe scena Romanii au talent!

In Vinerea Mare, cel mai iubit show de divertisment, Romanii au talent, le va aduce romanilor un spectacol formidabil in care talentul autentic va fi redescoperit in moduri nebanuite si in care umorul, dar si emotia vor atinge un nivel de neimaginat. 

De la Visuri la cheie la Romanii au talent!

Dupa ce echipa Visuri la cheie i-a schimbat destinul atunci cand se afla intr-un moment de cumpana si a emotionat milioane de romani cu povestea ei, familia Udrea va urca in Vinerea Mare pe scena celui mai tare show de divertisment. Cei 15 membri declara plini de emotie: ”Valorile dupa care ne ghidam noi in viata sunt munca, darurile de la Dumnezeu, pe care trebuie sa le cultivam, credinta si familia. Noi incercam sa ducem traditia mai departe.”. Frumoasa familie va reusi sa creeze un moment fantastic, autentic romanesc, perfect pentru o zi de sarbatoare. Florin Calinescu va avea lacrimi in ochi si le va spune: ”Oamenii au in fata exact definitia unei familii. E important si pentru asta va multumim!”, iar Andra va completa impresionata: ”Asta e un moment demn de Romanii au talent. Asa ceva vreau sa vad aici.”.

Cel mai tare cantaret va urca vineri pe scena talentului. ”Ce fac eu nu face nimeni. Vreau sa dau tot ce se poate, sa fie un show de show!”, spune el foarte sigur. Canta patru genuri de muzica, de petrecere, de ascultare, hit-hop si beatbox, pe care nu le-a mai interpretat pana acum, asa ca va fi o premiera pentru el. Concurentul va incerca si ceva uimitor: muzica de ascultare o va canta si... legat la ochi. ”Mi-a venit ideea sa cant legat la ochi pentru ca trebuie sa demonstrezi ce poti.”, va declara el. Intrebat de jurati daca are o iubita, concurentul va declara ca nu are, pentru ca... este genul de om pretentios si cauta o femeie ca Pamela Anderson: frumoasa, desteapta si devreme acasa. 

O doamna isi va declara iubirea pentru Andra intr-un mod surprinzator. Va aparea din senin in public si isi va pune pe tava sentimentele pe un ton ridicat, reusind sa o sperie pe artista. ”Andra, eu am venit aici ca am asteptat concert si s-a nimerit sa intru in alta parte. Te rog frumos, primeste florile pe care eu le-am pregatit. Sa ti le inman eu singurica.”, ii va spune fana, iar Florin Calinescu va profita de situatie si va merge si el sa o imbatiseze pe doamna. Care este reactia Andrei, vedem vinerea aceasta , de la 20:30.

Intr-o zi de sarbatoare, in Vinerea Mare, de la 20:30, romani frumosi vor aduce momente extraordinare pe scena si ne vor face pe toti sa spunem ca Romanii au talent!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni