Expression of Liberty – Bogdan Bolohan Dance Workshop Tour

Expression of Liberty – Bogdan Bolohan Dance Workshop Tour

Dansul este mai mult decat o arta; este o conturare a emotiilor, o ilustrare a trairilor sufletesti si, in final, o exprimare a libertatii. Prin dans suntem liberi sa fim ceea ce suntem cu adevarat, fara obstacole, bariere sau masti impuse de societate. 

Fiecare dintre noi are o poveste de spus, un mesaj de transmis si un suflet de atins, iar toate pot fi realizate prin intermediul dansului. Toate aceste valori s-au reunit sub conceptul „Expression of Liberty”, turneul national de workshop-uri sustinut de finalistul Romanii au Talent, Bogdan Bolohan. 

Dupa ce a castigat locul 2 in cadrul sezonului 5, Bogdan „Bolo” Bolohan acum are scopul de a demara o serie de workshop-uri de exprimare a libertatii in marile orase ale Romaniei. Astfel, incepand cu 28 iunie, Bogdan va sustine atelierele de dezvoltare personala si terapie prin dans „Expression of Liberty”, care au menirea de a-i educa, emotiona si motiva pe toti cei care participa. 

Workshop-urile sunt structurate in asa fel incat sa beneficieze atat incepatorii, cat si cei avansati in dans, pe parcursul programului de 6 ore. Incepatorii vor invata bazele Breakdance-ului si vor afla mai multe despre istoria si evolutia acestui stil de dans. Accentul se va pune pe motivatie, educatie si libera exprimare a sentimentelor prin B-boying. 

Participantii avansati vor avea parte de o experienta emotionala completa. Programul acestora trece dincolo de breakdance, este recomandat tuturor dansatorilor, indiferent de stil, workshop-ul fiind axat in totalitate pe expresivitate pura. Workshop-ul va fi bazat foarte mult pe sentimente si va avea loc seara tarziu pentru a crea ambianta ideala. Avansatii se vor bucura de parcurgerea unei intregi coregrafii, alaturi de panel discussion si schimburi de trairi. 

Primul workshop se va desfasura duminica, 28 iunie, incepand cu ora 16.00, la Sala Bodytude din Bucuresti (Str. Lipscani, nr. 53). Segementul pentru incepatori va avea loc intre 16:00-18.30, iar cel pentru avansati intre 19.00-22.00, dupa o pauza de jumatate de ora. Taxa de participare la workshop este de 40 lei si poate fi achitata la fata locului; cei care doresc sa rezerve un loc o pot face online la adresa de email [email protected]

Toate informatiile si noutatile despre turneu pot fi accesate pe pagina oficiala de Facebook Bogdan Bolohan. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni