CONCURS! Exclusiv pe www.protv.ro spune lumii ca esti talentat!

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">CONCURS!</span> Exclusiv pe www.protv.ro spune lumii ca esti talentat!

Vrei sa ii sustii pe cei care crezi tu ca sunt cei mai talentati romani? Site-ul www.protv.ro organizeaza un concurs prin care fanii emisiunii Romanii au talent pot lua parte la finala celui mai tare show din Romania.  

Userii site-ului www.protv.ro vor putea intra in concurs accesand pagina speciala http://concurs.protv.ro/talent/ si vor avea posibilitatea sa-si branduiasca o fotografie cu mesajul „Talent”.

Poza descarcata trebuie uploadata in profilul fiecaruia de Facebook iar pentru a ramane in concurs trebuie sa-si mentina la profil poza cu talent pe toata durata concursului (18 februarie-31 martie).
Castigatorii vor putea participa la editia finala a show-ului "Romanii au talent" iar cei 30 de norocosi isi vor sustine preferatii chiar de la fata locului. Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti, in data de 1 aprilie 2011.

Click AICI ca sa participi la concurs!

www.protv.ro  face parte din IBU Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A., care opereaza site-uri de top din Internetul romanesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.acasatv.ro, www.kombat.ro, www.mtv.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.conquiztador.ro, www.crimetime.ro, www.incont.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro si www.wrestlingfan.ro.
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni