• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Este cel mai socant numar de la "America's Got Talent". Un batranel 1.62 m si 93 de ani trage cu dintii o camioneta de 2 tone. Juratii au stat ca pe ace

Este cel mai socant numar de la "America's Got Talent". Un batranel 1.62 m si 93 de ani trage cu dintii o camioneta de 2 tone. Juratii au stat ca pe ace

Este cel mai socant numar de la "America's Got Talent". Un batranel 1.62 m si 93 de ani trage cu dintii o camioneta de 2 tone. Juratii au stat ca pe ace

Are 1.62 metri inaltime, 60 de kilograme si 93 de ani, insa forta sa depaseste orice imaginatie. 

Un batranel cu numele de scena "Mighty Atom Jr." a facut spectacol pe scena de la "America's Got Talent", unde a tras cu dintii o camioneta in care se aflau cei patru jurati. 

Mike Greenstein, pe numele sau adevarat, a mostenit pasiunea de la tatal sau, un imigrant de origine poloneza care s-a stabilit in SUA si care si-a invatat fiul ca puterea fizica este in stransa legatura cu cea mentala.

Mike a luptat pe front in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, iar dupa ce s-a intors acasa a inceput sa dea reprezentatii de forta in oraselul in care locuia.  

In ciuda faptului ca principala sa abilkitate o reprezinta trasul masinilor cu dintii, Mike spune ca a avut norocul unei danturi puternice si ca nu a avut niciodata nevoie de proteze, in ciuda varstei inaintate.

La "America's Got Talent", Mike Greenstein i-a uimit pe jurati cu abilitatea sa si a trecut deja de primele doua auditii ale concursului.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni