• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Eroii talentului duc spectacolul mai departe! Vineri, de la 20:30, Robert Pascari, Manuel Chivari, Adrian Neacsu si Dumitru Sanduta sunt gata de show!

Eroii talentului duc spectacolul mai departe! Vineri, de la 20:30, Robert Pascari, Manuel Chivari, Adrian Neacsu si Dumitru Sanduta sunt gata de show!

Eroii talentului duc spectacolul mai departe! Vineri, de la 20:30, Robert Pascari, Manuel Chivari, Adrian Neacsu si Dumitru Sanduta sunt gata de show!

Orice moment magic incepe cu o idee si, cand ideea creste direct din suflet, esti invadat de o avalansa de emotii. Eroii talentului duc spectacolul si mai departe, vineri, de la 20:30, in a treia semifinala LIVE a celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent.

Robert Pascari, Manuel Chivari, Adrian Neacsu si Dumitru Sanduta fac parte dintre semifinalistii care vor urca saptamana aceasta pe scena talentului sa incante publicul cu momentele pe care le-au gandit pentru aceasta etapa a competitiei. 

Robert Pascari a interpretat la preselectii melodia Big in Japan si le-a facut tuturor o plimbare de neuitat in anii ’80. Robert a inceput sa cante la 6 ani, iar la 19 ani si-a dat seama ca muzica este ceea ce isi doreste sa faca, asa ca a participat la diverse concursuri de profil. Dezamagit ca nu era totul asa cum se astepta, a luat o pauza de doi ani. In 2008 a venit in Bucuresti de la Gura Humorului, in speranta ca va gasi o trupa rock cu care sa colaboreze. A reusit acest lucru, insa colegii lui nu acordau timpul necesar muzicii. Dupa mai multe concerte prin tara, Robert a parasit trupa si in 2010 s-a mutat la Londra, unde a locuit trei ani si a lucrat in constructii. S-a intors in Romania, iar in prezent face fotografii la diverse evenimente.

Manuel Chivari a reusit sa o impresioneze pe Andra la preselectii, cand a cantat perfect melodia Sunday morning si a convins-o pe jurata sa apese butonul auriu pentru el si sa-l trimita direct in semifinale. Manuel este convins ca talentul l-a mostenit din familie: bunicul lui canta la acordeon, tatal a fost trompetist in fanfara, iar mama sa a cantat in corul bisericii. Familia l-a incurajat sa isi dezvolte latura artistica si, desi canta prin casa de mic, la 14 ani a inceput sa studieze muzica. Au urmat diverse spectacole la care a participat, la nivel local. Manuel este din Carei, unde locuieste impreuna cu mama sa, care il sprijina in ceea ce isi doreste sa faca.

Adrian Neacsu a venit la preselectii decis sa ridice sala in picioare. Acordurile lui la chitara clasica i-au adus aplauze si aprecieri din partea juratilor. Adrian are 17 ani si este din Craiova. La dorinta tatalui sau, care isi dorea ca baiatul sa faca muzica, a inceput clasa intai la Liceul de arte Marin Sorescu, unde a studiat timp de patru ani. In clasa a cincea a descoperit chitara clasica si a hotarat sa studieze doar acest instrument. A participat la foarte multe concursuri, pe care le-a castigat. Concurentul isi doreste sa se afirme pe plan profesional, sa aiba posibilitatea de a investi intr-un studio si sa isi indeplineasca visul de a canta pe marile scene ale Europei. 

Dumitru Sanduta a prezentat in etapa preselectiilor un numar incredibil de forta. El a executat perfect elemente de gimnastica si a facut flotari sprijinit de sticle. Concurentul are 19 ani, vine din Republica Moldova si este sportiv de cand se stie, dar ideea de workout i-a venit cand era in clasa a sasea, in momentul in care un vecin a montat o bara in apropierea casei sale. A inceput cu tractiuni si a continuat cu tot felul de exercitii care mai de care mai complicate. In paralel cu scoala a muncit in constructii, iar in timpul liber se antrena, cautand exemple pe internet. Dumitru mai are un frate de 4 ani, care isi doreste sa faca sport, si o sora de 17 ani, tot sportiva.

Vineri, de la 20:30, romanii sunt invitati sa fie alaturi de cei 12 semifinalisti ai celei de-a treia editii LIVE Romanii au talent si sa urmareasca un show extraordinar, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni