Emotiile cresc pentru concurentii ultimei semifinale Romanii au talent!

Emotiile cresc pentru concurentii ultimei semifinale Romanii au talent!

Emotiile cresc pentru ultima semifinala LIVE a celui de-al saselea sezon Romanii au talent! 

Concurentii au pregatit momente incredibile si sunt gata sa surprinda telespectatorii cu talentul lor si sa obtina voturile acestora pentru a merge in marea finala, care va avea loc pe 3 iunie, si a lupta pentru premiul in valoare de 120.000 de euro si titlul de erou national.

One wave crew, Maria si Remzi Karatasoglu, stefan Buzdugan si Remus Stana sunt patru dintre semifinalistii care vor cuceri Romania cu reprezentatii spectaculoase vinerea aceasta, de la 20:30.

in etapa preselectiilor, cei trei baieti din trupa Oane wave crew au dansat breakdance si au impresionat juriul cu elementele dificile de dans executate perfect. Membrii grupului, Oleg, Andrei si Valeriu, au intre 18 si 21 de ani si sunt din Republica Moldova. Baietii se cunosc de doi ani si s-au imprietenit atunci cand au inceput sa iasa impreuna si sa danseze pe strazile din Chisinau. Se antreneaza zilnic si depun foarte mult efort pentru aceasta pasiune, deoarece isi doresc sa o transforme intr-un mod de viata, dar si intr-o sursa de venit.

Maria si Remzi Karatasoglu au prezentat la preselectiile Romanii au talent un numar riscant, care i-a tinut pe toti cu sufletul la gura. Remzi si Maria sunt casatoriti si traiesc impreuna in Turcia, unde au o scoala de Kung-Fu. Cei doi s-au cunoscut in 1997 si de atunci au ramas impreuna, sarbatorind in fiecare an ziua in care s-au intalnit prima data. in anul 2001 au reusit sa deschida impreuna o scoala de Kung-Fu, unde isi ajuta cursantii sa fie sanatosi si plini de energie. Maria spune ca ei doi sunt de nedespartit. Au fost nevoiti sa stea departe unul de celalalt pentru o perioada, deoarece Mariei ii expirase viza, ea fiind originara din Republica Moldova. Remzi a mers dupa ea, iar in anul 2016 s-au casatorit religios. 

Stefan Buzdugan le-a demonstrat tuturor la preselectii ca pianul nu are niciun secret pentru el. A interpretat Rondo Alla Turca si i-a incantat pe toti cu virtuozitatea sa. stefan are 15 ani si este din Roman. inca de cand avea 4 ani, parintii i-au cautat o activitate extrascolara cu ajutorul careia baiatul sa se dezvolte armonios. L-au inscris la cursuri de actorie, tenis de camp sau dans sportiv, insa stefan nu a dat semne ca ar fi atras de aceste activitati. La varsta de 7 ani a inceput sa studieze pianul, iar la 8 ani bunica i-a facut cadou o pianina. in urma cu 2 ani, mama baiatului a fost anuntata ca fiul ei se afla la camera de garda pentru ca suferise un accident la ora de sport. stefan se taiase la degete si ii era teama ca nu va mai putea canta la pian, dar nu a renuntat. La numai doua zile de la accident a dat un recital in fata unui grup important de persoane, pe care nu a vrut sa-l amane, cu toate ca era bandajat la degete.

Remus Stana a urcat pe scena la preselectii cu vioara sa. A trecut rapid de la un stil muzical la altul, a facut spectacol si i-a vrajit pe jurati cu talentul sau. Remus are 24 de ani si este din localitatea Petrileni, judetul Bihor. A invatat sa cante la vioara la 15 ani, iar talentul, spune el, il mosteneste de la bunicul lui, care i-a spus ca, daca o sa invete foarte bine sa cante la vioara, oriunde va pleca in lume isi va putea castiga painea cinstit. Nu are studii muzicale, canta dupa ureche si poate reproduce cu usurinta orice partitura. Pana in momentul de fata a cantat in Anglia, Franta, Belgia, Spania si Scotia, iar visul sau este sa cante pe marile scene din toata lumea. Familia, prietenii si iubita il sustin si sunt alaturi de el in tot ceea ce face.

Vineri, de la 20:30, romanii sunt invitati sa fie alaturi de ultimii 12 semifinalisti ai celui de-al saselea sezon Romanii au talent, Triada, One life studio, One wave crew, Rustin dust, Maria si Remzi Karatasoglu, Mihaela Hasuna, stefan Buzdugan, 3,14ta & band over, Free balance, Romula Malva, Remus Stana si Bruce & Istvan,  si sa urmareasca un show senzational, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni