• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Emotia a ajuns mai departe ca niciodata. Povestea lor l-a convins pe Bebe Cotimanis sa ii trimita direct in Semifinala

Emotia a ajuns mai departe ca niciodata. Povestea lor l-a convins pe Bebe Cotimanis sa ii trimita direct in Semifinala

Emotia a ajuns mai departe ca niciodata. Povestea lor l-a convins pe Bebe Cotimanis sa ii trimita direct in Semifinala

"Lightwave Theatre" este o trupa total diferiat de ceea ce se intampla acum in peisajul cultural autohton, iar momentul pe care l-au oferit pe scena de la "Romanii au talent" i-a ajutat pe membrii sai sa-si confirme inca o data acest statut.

Cei 5 colegi se folosesc de o tehnica de papuserie destul de veche, dar pe care au adaptat-o extraordinar de bine la ceea ce se intampla in zilele noastre. Povestea pusa in scena de singura trupa din Romania care are la baza spectacole cu papusi bunraku i-a lasat fara cuvinte pe cei 4 jurati de la "Romanii au talent", iar momentul lor a fost desprins dintr-o alta dimensiune.

"Ma asteptam demult sa ma faca ceva sa plang in aceste auditii. Am plans de emotie pura", a marturisit Mihaela, iar Andi Moisescu a adaugat ca ei nu manuiesc papusi, ci reusesc sa faca oamenii fericiti, un lucru extrem de greu in zilele noastre.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Daca inainte de a intra pe scena au marturisit ca isi doresc un singur lucru: sa reuseasca sa transmita emotia cat de departe se poate, dar si ca le este teama de Bebe Cotimanis, lui nu i-a fost deloc teama de ei, ba mai mult decat atat, a apasat golden buzz-ul si i-a trimis direct in semifinala "Romanii au talent".

"Momentele de arta pura sunt foarte rare si daca treci peste ele inseamna ca treci peste tine. Cred ca voi trai cu doi sau trei ani in plus pentru ca am vazut momentul acesta", a marturisit Bebe Cotimanis.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni