Ei sunt românii care au impresionat lumea întreagă la GOT TALENT! Cu ce prestații au uimit juriul

Ei sunt românii care au impresionat lumea întreagă la GOT TALENT! Cu ce prestații au uimit juriul

A mai rămas puțin timp până la debutul unui nou sezon “Românii au talent”, “Un 10 perfect”, care va aduce din nou pe micile ecrane cele mai talentate persoane din țara noastră.

Cel mai nou sezon al celui mai urmărit show de talente din istoria televiziunii românești este de neratat și va fi cu siguranță de neuitat, cei mai talentați români făcând tot posibilul să uimească juriul și publicul și să pună mâna pe marele premiu.

De-a lungul timpului au existat însă și români care au impresionat lumea întreaga la show-urile GOT TALENT din toate colțurile planetei. Un astfel de exemplu este Flavian Glonț, tânărul care a câștigat în anul 2015 competiția “Românii au talent”.

Un an mai târziu, el a participat la “Britanicii au talent” și l-a uimit pe Simon Cowell, care a afirmat despre român că este de pe altă planetă. Flavian a primit patru de “Da” și a mers mai departe în uralele întregii săli. Clipul cu Flavian Glonț postat pe pagina de YouTube “Britanicii au talent” a strâns până în prezent peste 22 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Laura Bretan la “Britanicii au talent”

În anul în care Flavian Glonț participa la “Britanicii au talent”, o altă româncă uimea juriul și publicul la “Americanii au talent”. Laura Bretan, care a câștigat “Românii au talent” în 2016, a participat în același an la “Americanii au talent”, reușind să ajungă până în finala concursului câștigat de Grace Vander Waal.

În preselecții, Laura Bretan și concurenta care a reușit să câștige show-ul din SUA primiseră butonul de aur din partea juriului.

Laura Bretan nu a fost singurul concurent din România care a reușit să primească golden buzz din partea juriului la un concurs GOT TALENT din altă țară. În anul 2014, Cristian Spiridon, cunoscut în țara noastră sub numele de Tarky, a participat la “Britanicii au talent” și l-a făcut pe David Walliams să apese butonul de aur, chiar dacă toți ceilalți membri ai juriului îi dăduseră X.

Razy Gogonea la „Britanicii au talent”

În urmă cu aproape 10 ani, mai exact în 2011, un alt român se făcea remarcat în afara granițelor, datorită talentului său. Cu niște mișcări parcă desprinse din filmul “Matrix”, Razy Gogonea participa la “Britanicii au talent” și primea foarte multe laude, fiind invitat de onoare un an mai târziu în finala “Românii au talent”.

Cipul cu numărul său postat pe pagina de YouTube “Britanii au talent” a strâns până în prezent peste 20 de milioane de vizualizări.

Tot în anul 2011, însă la “Norvegienii au talent”, se făcea remarcat Bogdan Alin Ota, un pianist și compozitor din Botoșani, care este considerat un geniul al muzicii clasice.

În anul 2017, românii au ajuns și la “Italienii au talent”: Adrian Stoica, un dresor de câini, a primit patru de “Da” din partea juriului, datorită numărului său de pe scenă. Un an mai târziu, Adrian Stoica a participat și la “Românii au talent”.

În urmă cu doar câteva luni, în toamna anului 2019, El Rumanol, un tânăr născut în Oradea, a reușit să ridice publicul în picioare la “Spaniolii au talent”. Pe numele lui real Maximilian Daniel Nica, românul s-a mutat în orașul spaniol Castellon de la Plana, iar pe scena “Spaniolii au talent” a cântat o piesă rap despre identitatea Spaniei și ce înseamnă să fii cu adevărat spaniel, chiar dacă el s-a născut în altă țară.

Vezi și: Așa arată un 10 perfect! Ești pregătit?

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni