• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ei sunt noii finalisti de la "Romanii au talent". Publicul si-a ales favoritii din cea de-a doua semifinala LIVE

Ei sunt noii finalisti de la "Romanii au talent". Publicul si-a ales favoritii din cea de-a doua semifinala LIVE

Ei sunt noii finalisti de la "Romanii au talent". Publicul si-a ales favoritii din cea de-a doua semifinala LIVE

Catalin Mihalache si Stefan Popescu alias Fane Mississippi Delta Blues merg direct in finala, gratie voturilor pe care le-au obtinut de la public. "Barajul" s-a jucat intre Trupa Space si stand-up comedian-ul Raul Gheba.

Stefan Popescu aka Fane Mississippi Delta Blues



Primul care a luat cea mai grea decizie a serii a fost Andi Moisescu: "Trebuie sa spunem ca am avut parte de doua momente foarte bune. Trupa Space ne-a oferit emotie, dar am avut parte si de o floare rara - umorul. Este de datoria mea sa dau o sansa in plus florii rare. Alegerea mea este Raul", a hotarat el.

"Daca as putea sa fac o minune, v-as trimite pe toti in finala. M-am distrat la numarul lui Raul si m-am emotionat la Trupa Space. Decizia mea este: Trupa Space", a fost verdictul dat de Andra, aducand egalitatea.

Show-ul se vede si pe Voyo.ro.

Astfel, decizia finala s-a mutat la Mihai Petre. "Sunt doua momente complet diferite. Asta ne face noua misiunea imposibila, dar trebuie sa le respectam si sa mergem mai departe. E o decizie grea, insa pentru mine "Romanii au talent" inseamna ca intai de toate are de castigat cel care ne aduce ceva nou, care sclipeste pe scena, dar care aduce si emotie. Si eu cred ca mai departe in finala ar trebui sa mearga Raul Gheba", a hotarat acesta.

Raul Gheba



Iepurasul a fost darnic inca din Vinerea Mare, cand primul "vanator de talente", cel care l-a inscris pe Catalin Mihalache in concurs, a castigat 2.000 de euro, pentru ca desenatorul a reusit sa ajunga in marea finala "Romanii au talent".

Intra in competitia "Selfie cu talent". Afla cum poti sa castigi o invitatie dubla la Marea Finala a show-ului "Romanii au talent".




In plus, juriul a ales un nou candidat pentru premiul de originalitate. "Nu a fost greu. Toti am spus "DA": Catalin Mihalache". Asadar, desenatorul Catalin Mihalache nu candideaza doar la castigarea marelui premiu, de 120.000 de euro, ci si la cel ce rasplateste originalitatea actului prezentat, in valoare de 10.000 de euro.
 

Catalin Mihalache

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni