Ei sunt concurentii care au primit Golden Buzz in sezonul 8 Romanii au talent. VIDEO

Ei sunt concurentii care au primit Golden Buzz in sezonul 8 Romanii au talent. VIDEO

Preselectiile s-au incheiat! Show-ul suprem, Romanii au talent, da startul marilor gale ale talentului!

Au fost zece editii in care a fost celebrat talentul romanesc din cele patru puncte cardinale, in care Pamantul a fost strabatut in lung si-n lat pentru a aduce pe scena momente fabuloase! 
 
Concurentii au depasit asteptarile, au uimit, au emotionat, au electrizat si ne-au facut sa plangem de bucurie si sa radem in hohote. 
 
Preselectiile s-au incheiat, insa spectacolul de abia incepe, pentru ca cei mai buni vin in marile gale ale talentului romanesc! VINERI, de la 20:30, LIVE, talent romanesc get beget, berechet!
 
Si in sezonul cu numarul opt, membrii juriului, Smiley si Pavel Bartos au avut optiunea de a apasa butonul auriu (Golden Buzz) si de a trimite direct in etapa semifinalelor concurentii care i-au impresionat peste masura. 
 
Andra a apasat butonul auriu pentru un moment extraordinar de balet neo-clasic, prezentat impecabil de Bianca Badea. Astfel, jurata a trimis-o pe micuta balerina direct in semifinalele competitiei.
 
Bianca Badea este o fetita de doar 11 ani, care face balet de la varsta frageda. Fetita a pus in scena un moment extraordinar plin de emotie si daruire, in care si-a aratat iubirea enorma pe care o are pentru baletul clasic.
 
A ales sa faca performanta din acest minunat sport dupa ce, la varsta de 3 ani a vazut desenul animat cu "soricica balerina". Baletul inseamna totul pentru Bianca: "De la varsta de 3 ani ii tot ceream tatalui sa ma duca sa fac balet si mergeam pe varfulete. La 3 ani si 8 luni am inceput sau iau primele ore de balet".
 


Andi Moisescu
a apasat cel de-al doilea buton auriu al sezonului pentru cei trei baieti care formeaza Ripperz Crew. Juratul a fost impresionat de numarul complex de breakdance prezentat de concurenti, asa ca nu a stat prea mult pe ganduri si i-a trimis direct in semifinale.
 
Dansatorii de breakdance de la Ripperz Crew sunt cei care l-au impresionat peste masura pe juratul Romanii au talent. Grupul se numeste asa pentru ca la inceputul asa zisei cariere a fost o trupa bataioasa, iar la competitiile de breaking era tot timpul grupul ala care se lupta cu toata lumea.
 
"Suntem priviti ca niste spintecatori! Niste oameni care vor sa rupa scena!", a declarat unul dintre dansatorii Ripperz Crew. 
 

Florin Calinescu a apasat cel de-al treilea golden buzz al sezonului 8. Juratul a simtit emotia si nostalgia din melodia interpretata impecabil de Grigore Luca si Laura Bisog, care i-au imitat perfect pe idolii lor, Mirabela Dauer si Dan Spataru. Florin a rezonat cu momentul prezentat de cei doi, asa ca a decis sa-i trimita direct in semifinale.
 
Laura Bisog si Grigore Luca sunt pasionati de muzica si au ales sa duca mai departe arta unor mari cantareti din istoria muzicii romanesti. Cei doi i-au studiat indeaproape pe idolii lor, Mirabela Dauer si Dan Spataru si au reusit sa puna in scena un moment plin de emotie.
 
Momentul celor doi a ajuns la inimile celor din public, care i-au rasplatit cu ropote de aplauze, iar surpriza serii a fost Florin Calinescu, care a apasat butonul Golden Buzz, trimitandu-i pe cei doi direct in Semifinala.
 
 

Smiley si Pavel Bartos au fost cuceriti de numarul de dans contemporan prezentat cu gratie de frumoasa Cesima Nechifor, s-au napustit asupra juratilor si au apasat cu hotarare butonul auriu, trimitand-o pe Cesima direct in semifinalele competitiei. Cei doi prezentatori au mers imediat alaturi de favorita lor si au parasit scena impreuna, ca trei invingatori.
 
Cesima este o tanara de 17 de ani, din Ploiesti, care este pasionata de muzica si modeling. A fost in lotul national de gimnastica si a inceput acest sport inca de la 7 ani. Din cauza unui accident la genunchi, a fost obligata sa renunte la gimnastica. 
 
Fata a mers si la competitii, de unde s-a intors cu premii si medalii de aur si argint. In strainatate, a participat la un concurs de gimnastica ritmica in Bulgaria. Din pacate, nu mai poate face performanta din cauza accidentarii, insa ea continue sa practice acest sport din placere. 
 
Mama ei lucreaza la o florarie din Ploiesti, iar tatal ei lucreaza pe un vad de croaziera. Desi este dificil ca tatal nu este in Romania, acest lucru este singurul care le permite sa aiba o situatie financiara buna. 
 
 

Mihaela Radulescu si-a ales favorita si a apasat butonul auriu pentru un moment extraordinar de dans contemporan si acrobatie prezentat cu emotie, gratie si dramatism de frumoasa Alla. 
 
Concurenta i-a fascinat pe toti cu abilitatile ei, iar jurata nu a ezitat si a decis imediat sa o trimita direct in semifinale.
 
Paula Moldovan, cunoscuta ca si ALLA, este din Cluj, are 18 ani si eleva. Si-a descoperit pasiunea pentru dans cand avea 6 ani. Spune ca a stiut sigur ca asta vrea sa faca, a simtit ca nu se va mai opri. Face dansuri moderne de la 7 ani , iar in clasa a 9-a a fost recrutata de pe holurile liceului de catre coregraful trupei KID A, trupa din care inca mai face parte.  si alaturi de care a mai fost la “Romanii au talent’’ in 2015, pana in finala. 
 
Peste 5 ani se vede reprezentand Romania in concursuri de dans. Daca ar castiga marele premiu de la ‘Romanii au Talent’’, ar vrea sa faca dansul mai cunoscut in tara noastra, in acelasi timp si-ar deschide o scoala de dans si ar investi in trupa KID A.



Primii 10 semifinalisti sunt pregatiti sa faca spectacol vinerea aceasta, in prima gala live Romanii au talent!

Traieste marea gala a talentului! Vinerea aceasta, de la 20:30, LIVE, talent romanesc get beget, berechet!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni