In acest moment, Flavian se afla in etapa preselectiilor, iar pe data de 14 februarie urmeaza sa afle daca va ajunge in galele live. "A sosit timpul sa aratam lumii ca Romania nu se afla pe ultimul loc!", a scris Flavian in dreptul unei fotografii in care apare alaturi de sigla "Britain's Got Talent".

Amazing time!A sosit timpul sa aratam lumii ca Romania nu se afla pe ultimul loc!Posted by Flavian Glont on Friday, January 22, 2016

 

Flavian are numai 18 ani, dar a uimit cu inteligenta sa alaturi de ceilalti doi colegi in finala sezonul 5 "Romanii au talent". Cei trei au oferit un show memorabil si au demonstrat ca matematica poate fi dusa la rang de arta. Spectacolul naucitor al creierului uman pe care l-au oferit, au memorat nu mai putin de 4 000 de algoritmi in baza carora au rezolvat cubul Rubik, i-a propulsat pe cei trei baieti in topul preferintelor telespectatorilor si i-a lasat pe membrii juriului fara cuvinte.

In mare finala a sezonului cu numarul 5 "Romanii au talent", cei patru membrii ai juriul i-au incurajat pe baietii de la "Speedcubing", i-au rugat sa nu se opreasca din visat si sa isi duca povestea mai departe.

Momentul baietilor de la "Speedcubing" din finala "Romanii au talent", sezonul 5: