• Emisiuni
  • Vocea României
  • Un director de 52 de ani a facut senzatie la "Vocea Romaniei". Smiley s-a ridicat in picioare sa-l felicite pentru curaj!

Un director de 52 de ani a facut senzatie la "Vocea Romaniei". Smiley s-a ridicat in picioare sa-l felicite pentru curaj!

Un director de 52 de ani a facut senzatie la "Vocea Romaniei". <span style="color:#f00;">Smiley s-a ridicat in picioare</span> sa-l felicite pentru curaj!

Desi canta si era pasionat de muzica inca de la gradinita, Mihai Jipa si-a lasat visul deoparte, crezand ca nu poate trai din muzica.

Show-ul "Vocea Romaniei" este INTEGRAL pe voyo.ro

Ajuns acum director, la respectabila varsta de 52 de ani, barbatul a decis sa-si incerce norocul la “Vocea Romaniei”, dupa ce a redescoperit muzica la karaoke.

Vreau sa fiu un exemplu pentru cei tineri, sa-i incurajez, sa nu renunte niciodata indiferent de rezultat” a marturisit concurentul, care a cantat la auditiile pe nevazute  “Can’t help falling in love with you”.

A cantat foarte frumos dar a fost nesigur pe anumite parti ale piesei, din cauza emotiilor, si asta s-a vazut: niciunul dintre antrenorii nu s-a intors sa-l ia in echipa. Vezi momentul exclusiv pe voyo.ro!

Cu totii au avut un soc cand au vazut cine a cantat: “Melodia asta te intinereste, nu-ti dadeam mai mult de 24 ani. Daca discuti la telefon cu o fata, sa stii sigur c-o sa vina la intalnire!” i-a spus Smiley, impresionat.

Cand a aflat ce varsta are, antrenorul s-a ridicat in picioare sa-l felicite pentru curaj: T”ata s-a apucat sa studieze saxfonul acum 2 ani si are aceeasi varsta ca dumneavoastra. Muzica nu are varsta!”.

Smiley a regretat sincer ca nu s-a intors pentru Mihai Jipa. “Bai ce ma oftic, cum era, ma, asta?” a spus el dupa ce concurentul a parasit scena. “Uite ca avem copii de 16 ani care canta ca oameni de 50, si invers” a constatat si Horia Brenciu.


Vino in public la “Confruntarile” de la “Vocea Romaniei. Inscrie-te aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni