• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Din 13 martie, toti ochii pe "Romanii au talent"! Un nou sezon de spectacol, show la cote maxime si multe surprize

Din 13 martie, toti ochii pe "Romanii au talent"! Un nou sezon de spectacol, show la cote maxime si multe surprize

Din 13 martie, toti ochii pe "Romanii au talent"! Un nou sezon de spectacol, show la cote maxime si multe surprize

8 orase vizitate in cautarea talentelor autentice, 4 jurati, 2 prezentatori, un singur castigator! Cel de-al cincilea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din Romania, Romanii au talent, e gata sa inceapa. Mai pregatiti ca niciodata, cu multa energie si entuziasm, intr-un decor spectaculos si cu reguli noi, juratii sunt gata sa dea startul celei mai iubite emisiuni din istoria televiziunii, vineri, 13 martie, de la ora 20:30. 

Sezonul cinci aduce un nou juriu, dar si multe noutati si surprize. Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis s-au alaturat Andrei si lui Andi Moisescu la masa juriului si impreuna vor dovedi ca fac o echipa imbatabila, plina de umor, a carei chimie este evidenta. Cei patru au fost surprinsi de originalitatea si creativitatea concurentilor veniti la preselectii, iar comentariile lor din timpul show-ului vor face deliciul telespectatorilor. 

O noutate este si aparitia golden buzz-ului, butonul auriu care trimite un concurent direct in semifinala si creaza un adevarat spectacol in momentul in care este apasat. Juratii au folosit acest buton miraculos si astfel si-au salvat concurentii preferati pentru urmatoarea etapa. 

Asa cum ne-au obisnuit in cele patru sezoane de pana acum, gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos vor umple casele tuturor romanilor cu buna dispozitie, in fiecare editie Romanii au talent. Entuziasmati de acest nou sezon, cei doi s-au declarat surprinsi de diversitatea talentelor intalnite in caravana ce a calatorit in mai multe orase din tara si isi doresc sa aduca voia buna in casele tuturor romanilor. 

Surprizele nu se opresc aici. Noul sezon Romanii au talent beneficiaza de o locatie noua si un decor spectaculos, high-tech, unic in Romania, cu elemente inedite, totul gandit pentru a pune in evidenta spectacolul talentelor. Decorul este complet nou, de la podeaua care reflecta concurentii si pana la scenotehnica impresionanta cu lumini inteligente si un video wall de 8x4 metri. Astfel, pentru prima data, decorul Romanii au talent s-a aliniat celor folosite in versiunile din Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. Preselectiile au fost filmate de catre 20 de operatori si au fost folosite pentru fiecare show cate 12 camere full HD si 6 camere independente.

Sute de specialisti in televiziune lucreaza la aceasta productie grandioasa, pentru a le aduce telespectatorilor cel mai bun show de divertisment.

Editia a cincea Romanii au talent se anunta a fi una de exceptie, cu multe surprize si momente care cu siguranta vor impresiona. Telespectatorii sunt asteptati din 13 martie sa-si urmareasca si sustina eroii, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni