• PRO TV
  • Diana Borcea a oferit probabil cel mai emotionant moment al serii: "Ai o voce calda, curata, cristalina", i-a spus Andra cu glasul tremurand

Diana Borcea a oferit probabil cel mai emotionant moment al serii: "Ai o voce calda, curata, cristalina", i-a spus Andra cu glasul tremurand

Diana Borcea a oferit probabil cel mai emotionant moment al serii: "Ai o voce calda, curata, cristalina", i-a spus Andra cu glasul tremurand

Diana Borcea sufera de nanism, iar viata ei de zi cu zi nu este tocmai usoara. Lupta cu ideile preconcepute ale oamenilor, uneori si cu rautatile lor. Spune, insa, ca vorbele dure, barfele sau susotelile malitioase au incetat sa o mai doara, chiar daca uneori mai rabufneste.

"Este o lupta in fiecare zi sa iesi din casa, sa iti indeplinesti atributiile, apoi sa te intorci acasa si sa te simti acelasi om care a iesit pe usa dimineata", spune ea.

"Diana, nu pot sa-ti spun decat atat: Esti frumoasa, orice ar spune lumea si canti frumos, indiferent ce cred altii. Bravo!", a venit primul comentariu din partea lui Andi Moisescu.

"Ai o voce calda, curata, cristalina. Imi place curatenia din vocea ta", i-a spus Andra vizibil emotionata.

"Ma impresioneaza ca ai o voce buna si ca transmiti un mesaj. Vrei sa demonstrezi lumii intregi ca nu conteaza cum aratam, cati ani avem, ci important este ce e pe dinauntru. Tu esti o fata speciala, toata lumea o vede, dar esti si o lectie de viata. Pe mine, recunosc, ma impresioneaza enorm. Iti multumesc ca ai venit", i-a spus si Mihai Petre, inainte ca Diana sa isi primeasca cei trei "DA".

Show-ul este ACUM integral pe Voyo.ro.



VEZI AICI CE TALENT TE FACE PE TINE EROU! 

Smiley si Pavel Bartos iti spun ce talent special ai, iar prietenii tai te trimit la urmatorul show LIVE "Romanii au talent".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni