De la Romanii au talent la spectacol pe scena Teatrelli: Bogdan Bolohan in "Silent Struggle"

De la Romanii au talent la spectacol pe scena Teatrelli: Bogdan Bolohan in "Silent Struggle"

Dupa ce a obtinut locul al doilea la Romanii au talent si a realizat turneul national de ateliere de dans “Expression of Liberty”, dansatorul Bogdan Bolohan revine cu un nou proiect ambitios. De data aceasta, Bogdan a realizat un spectacol inedit, cu sprijinul celor de la Teatrelli. Premiera spectacolului “Silent Struggle” va avea loc pe 13 septembrie, la ora 19.00, la Teatrelli. 

Spectacolul “Silent Struggle” are la baza povestea unui tanar extrem de talentat care participa la un concurs de talente. Nu castiga concursul, dar premiul lui este cu siguranta unul extrem de valoros. Povestea devine ideala pentru ca imediat dupa concurs primeste invitatia de a crea un spectacol la Teatrelli. Un spectacol al lui, asa cum si-l imagineaza, asa cum il vede si il simte, asa cum a reusit sa opreasca timpul in loc atunci.

Esti gata sa fii eroul nostru? Ai talent? Inscrie-te si participa la fenomenul "Romanii au talent"

„Cea mai mare dorinta a mea pana acum a fost sa am un spectacol intr-un teatru. Sunt foarte norocos, fericit si recunoscator pentru tot ce se intampla, iar voua va multumesc din toata inima si din tot sufletul pentru sprijinul pe care mi-l oferiti constant.”, a spus Bogdan Bolohan.

 “Silent Struggle” este o poveste de o ora, spusa prin dans, despre neputinta, despre vicii, despre limite si despre cel mai puternic dusman, propria persoana.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni