De ce il iubesc fetele pe Smiley? Raspunde chiar prezentatorul show-ului "Romanii au talent"

De ce il iubesc fetele pe Smiley? Raspunde chiar prezentatorul show-ului "Romanii au talent"

Smiley a dezvaluit cum se descurca cu fetele in perioada liceului si care cu care foste iubite mai pastreaza legatura.

"De ce ma iubesc fetele? Poate le place cum cant, poate le place ca apar la TV.  N-am fost un «ladies man» in perioada liceului. Sigur ca m-am indragostit atunci. Si pentru prima oara, si pentru a doua oara. Eu inca mai tin legatura cu fostele mele prietene. Inclusiv cu Laura", a afirmat Smiley.

Intrebata la Cancan tv despre motivul despartirii de Smiley, Laura Cosoi a vorbit deschis despre povestea de dragoste dintre ea si prezentatorul show-ului "Romanii au talent" si a spus ca inca mai vorbesc la telefon fara sa existe resentimente.

"Am luat aceasta decizie dupa o perioada in care am hotarat ca e mai bine pentru fiecare asa. Noi nu ne jucam de-a povestile de dragoste. Suntem sinceri fata de oamenii din fata noastra. Mai vorbim din cand in cand. L-am anuntat ca Gez este tatic. Catelusul nostru are urmasi. Nu ne-am certat, nu a fost vorba despre infidelitati sau despre alte lucruri urate. Pur si simplu a fost mai bine asa pentru amandoi", a povestit Laura.

In sa femeia care isi permite sa-l puna cu adevarat la treaba pe Smiley in acest moment... este mama lui. :)

"acasa!!! M-a pus mama la treaba! Dar merita...se pregateste felia minunata!" a scris el in descrierea pozei de mai jos, care a strans zeci de mii de like-uri de la fanii incantati sa-l vada intr-o asemenea ipostaza pe Smiley:



"Mancarea mamei mele! Orice gateste ea e bun si gustos si, mai ales, e facuta de mama. Am mancat o multime de mancaruri nebune, dar nimic nu se compara cu ce prepara ea", spunea Smiley intr-un interviu recent. 

Artistul recunoaste, insa, ca nu a mostenit talentul culinar al mamei sale. “Prima specialitate pe care am pregatit-o au fost niste oua ochiuri. De senzatie! Ce sa spun… Nu sunt un maestru in bucatarie, dar ma descurc, iar tot ce am invatat, am invatat de la mama”, a declarat el.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni