• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • La un pas pe moarte pe scena. Darcy Oake a reusit un numar de infarct in finala "Britain's Got Talent". Cu greu poti privi prestatia lui

La un pas pe moarte pe scena. Darcy Oake a reusit un numar de infarct in finala "Britain's Got Talent". Cu greu poti privi prestatia lui

La un pas pe moarte pe scena. Darcy Oake a reusit un numar de infarct in finala "Britain's Got Talent". Cu greu poti privi prestatia lui

Darcy Oake, iluzionistul canadian care a cucerit publicul la auditiile "Britain's Got Talent" cu un numar imposibil in care a scos porumbei si a multiplicat colivii si a ajuns in marea finala dupa ce s-a teleportat de pe scena, a reusit sa tina publicul cu sufletul la gura in marea finala.

Darcy Oake a ales pentru finala show-ului un numar de evadare contracronometru. Tanarul de origine canadiana a fost prins intr-o camasa de forta, apoi agatat cu capul in jos de un cleste imens, in flacari. Darcy a avut la dispozitie cateva secunde sa se elibereze inainte ca mecanismul sa se inchida si sa-l prinda la mijloc. Iluzionistul a reusit sa scape exact in ultima secunda, sub privirile socate ale juriului si ale celor aflati in public,

Spectacolul pus in scena de iluzionist i-a adus aplauze in picioare din partea tuturor. Din pacate insa, Darcy Oake nu a reusit sa obtina marele premiu de 300.000 de euro pus la bataie in marea finala "Britain's Got Talent".

Surpriza de proportii la "Britain's Got Talent". Cine a plecat acasa cu marele premiu de 300.000 de euro

In semifinala, iluzionistul si-a inceput numarul amintindu-le celor de acasa de ce a ajuns pana in etapa semifinalelor. "In aceasta seara, insa, vreau sa incerc ceva diferit. Fara costume extravagante, fara fete care danseaza, fara cutii mari, doar iluzie pura!", a anuntat Darcy.

"Tineti minte: aceasta este o camera care transmite live, din toate unghiurile posibile. Voi, cei de acasa, veti privi aceasta iluzie fara intrerupere", a mai spus tanarul inainte sa se aseze pe un scaun si sa fie acoperit timp de cateva secunde, pentru ca apoi sa dispara.

Citeste si: Imagini incredibile. Uite cum intoarce un medic bebelusul din burtica unei gravide

Numarul de teleportare in direct pus in scena de Darcy Oake i-a adus aplauzele publicului si ale juratilor, iar iluzionistul a reusit sa convinga audienta ca merita un loc in Marea Finala.

"Esti incredibil. Esti un profesionist desavarsit. Nu am idee cum ai facut ce ai facut. De asemenea, arati foarte bine. Eu si Alesha ne-am entuziasmat cand ti-ai dat jos geaca", a glumit Amanda Holden.

Cel mai bun numar de magie pe care l-ai vazut vreodata: "E imposibil asa ceva!". Un iluzionist i-a lasat fara cuvinte pe juratii de la "Britain's Got Talent"

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni