Cristian Gog: "Nu este greu sa provoci orgasm unei femei fara sa o atingi"

Cristian Gog: "Nu este greu sa provoci orgasm unei femei<span style="color:#f00;"> fara sa o atingi"</span>

Mentalistul care le-a luat mintile romanilor si banii pusi in joc la "Romanii au talent" vorbeste despre cum a invatat meserie si cum poate rezolva problemele sexuale ale femeilor si barbatilor doar cu puterea gandului. Totul, numai in numarul din octombrie al revistei Playboy...

Cristian Gog marturiseste ca nu are un truc erotic anume, dar sustine ca "nu este greu sa provoci orgasm unei femei fara sa o atingi".

Putem noi, oare, ca oameni, sa facem ce faci tu sau nu e chiar la indemana oricui?

Am zis-o de fiecare data cand am avut ocazia: "Oricine poate sa faca ceea ce fac eu!" Chiar am avut o perioada in care imi incepeam prestatiile cu aceasta afirmatie. Nu e o vorba spusa in van. Cum se intampla mereu in viata, nu e suficient sa POTI. Esenta lucrurilor, a implinirii lor, sta mai mult in vointa. E vorba de foarte multa munca, de studiu continuu si de rabdare. Daca esti dispus sa le investesti. Daca esti dispus sa te dedici, atunci raspunsul la orice provocare a vietii este: "Da, pot! Cu siguranta!"

Esti solicitat si la petreceri private, cum ar fi cele de burlaci/burlacite? Poti sa faci sa dispara soacra cu ocazia asta?

Am avut cateva, nu multe, dar au fost. Soacrele pot sta linistite, in prestatiile mele nimic nu apare si nu dispare, eu prezint oamenilor alt fel de iluzii. in plus, de ce trebuie sa fac o soacra sa dispara? Nu e mult mai simplu sa o fac... mai buna?

PLAYBOY


Smiley, Alex Velea si Don Baxter te fac sa vezi "Cai verzi pe pereti". Un single pe care il auzi o data si il fredonezi non-stop

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni