• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cris & Lori, Daniel Hex, Anca Baltac si Andrei Surdu sunt gata sa surprinda publicul in prima semifinala LIVE Romanii au talent!

Cris & Lori, Daniel Hex, Anca Baltac si Andrei Surdu sunt gata sa surprinda publicul in prima semifinala LIVE Romanii au talent!

Cris & Lori, Daniel Hex, Anca Baltac si Andrei Surdu sunt gata sa surprinda publicul in prima semifinala LIVE Romanii au talent!

Au mai ramas doar doua zile pana la prima semifinala LIVE Romanii au talent! 

Emotiile sunt din ce in ce mai mari, iar concurentii isi pregatesc in detaliu momentele pe care le vor aduce vineri pe scena talentului. Romanii vor fi martori ai unui show incredibil si isi pot vota favoritii, trimitandu-i in marea finala si in lupta pentru premiul in valoare de 120.000 de euro. Tot vineri va fi ales si primul candidat la premiul de originalitate al acestui sezon, in valoare de 10.000 de euro.

Cris & Lori, magicianul Daniel Hex, Anca Baltac si Andrei Surdu sunt patru dintre cei 12 concurenti care vor incerca vinerea aceasta sa cucereasca publicul si sa-l convinga ca merita sa ajunga in etapa finala a competitiei.

Cris & Lori au reusit sa o impresioneze la preselectii pe Mihaela Radulescu. Jurata a apasat butonul auriu pentru cei doi concurenti si i-a trimis direct in semifinale. Cris & Lori fac parte din ansamblul de balet al Operei Romane din Craiova si au creat acest grup special pentru participarea la Romanii au talent. Lori face balet de la varsta de 4 ani si a continuat cu studii in zona artistica, iar Cris este gimnast de performanta, primele medalii castigandu-le pe cand avea numai 12 ani. Cei doi sunt foarte buni prieteni si lucreaza perfect impreuna.

Daniel Hex i-a surprins pe jurati in etapa preselectiilor cu un numar de magie cu carti. De-a lungul timpului, Daniel a avut parte de incercari grele, insa a trecut cu bine peste toate. La varsta de 20 de ani a cunoscut un magician din Noua Zeelanda, care i-a aratat un truc cu o moneda. A inceput sa invete tot felul de trucuri, a plecat prin Europa si a practicat magia si s-a oprit in Norvegia pentru a-si termina studiile. Este licentiat in Antropologie. Si-a continuat drumul, a vizitat mai multe tari si a ajuns si in Tokyo, unde a avut ocazia sa invete lucruri noi. 

Anca Baltac este eleva si a cantat la preselectii melodia I hate men, creand un moment din musical-ul Kiss me, Kate!. Pasionata de muzica, Anca s-a inscris in clasele primare intr-un grup folcloric, unde a invatat sa cante muzica zonei din care provine, Hunedoara. A continuat cu dansul modern, iar la 9 ani a inceput cursurile de canto. In paralel cu muzica a dezvoltat si o alta pasiune, cea pentru sport. In prezent, practica voleiul si, uneori, tenisul de camp. Concurenta spune despre ea ca este o persoana nonconformista si iubeste mancarea. 

Andrei Surdu i-a fascinat pe jurati la preselectii cu o melodie cantata perfect la pian. Concurentul a crescut ascultand muzica, tatal lui fiind muzician. Prieteni si-a facut la gradinita, insa, din momentul in care a descoperit pianul, acesta i-a devenit cel mai buni prieten, preferand ca, sub indrumarea tatalui, sa repete zilnic. In clasa a doua, Andrei sustinea primul lui concert la instrumentul pe care-l iubeste, iar in momentul de fata este elev al Liceului de Arte din Craiova.

Vineri, de la 20:30, romanii sunt invitati sa fie alaturi de primii 12 semifinalisti ai celui de-al saselea sezon Romanii au talent si sa urmareasca un show extraordinar, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni