Craiovenii sunt asteptati sa isi sustina eroii la super show-urile “Romanii au talent” FOTO

Craiovenii sunt asteptati sa isi sustina eroii la <span style="color: rgb(255, 0, 0);">super show-urile</span> <span style="color: rgb(255, 0, 0);">“Romanii au talent”</span> FOTO

Pe 27 si 28 august, de la orele 12:00 si 19:00 in ambele zile, scena teatrului “Marin Sorescu” din Craiova va fi luata cu asalt de cei mai talentati olteni. Show-urile “Romanii au talent” ajung pentru prima oara in aceasta parte a tarii, iar juratii Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu sunt gata sa se minuneze de ce are Oltenia de oferit.

Pe scena de la “Romanii au talent” vor urca talente dintre cele mai diverse, oameni de toate varstele si toate meseriile fiind gata sa-si impresioneze nu numai concetatenii ci o tara intreaga. Visul oltenilor de a fi vazuti si apreciati de sute, iar apoi de milioane de oameni este pe cale sa devina realitate in acest weekend.

Pentru ca distractia si buna-dispozitie sa fie complete, la show-urile “Romanii au talent” va fi prezent si baletul coordonat de Edi Stancu, care a pregatit un numar special pentru acest al doilea sezon al emisiunii de la ProTV.

Asadar, craiovenii sunt asteptati cu mic cu mare, sambata si duminica, de la orele 12:00 si 19:00 la Teatrul Marin Sorescu.
Intrarea este liberea!

facebook.com/romaniiautalent
        


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni