Cosmin Agache  in “duet” cu CRBL

Cosmin Agache  in “duet” cu CRBL

Cosmin Agache, unul dintre finalistii super show-ului “Romanii au talent” de la ProTV a fost invitatul lui CRBL in studioul ProFM. In varsta de 14 ani, la prima vedere pe Cosmin nu-l ”tradeaza” nimic din talentul sau, insa atunci cand scoate primele sunete lumea ramane intotdeauna “masca”.

Pasionat de beatbox, Cosmin nu putea fi un invitat mai potrivit pentru CRBL, si el un mare amator al genului. Si pentru ca tot s-au intalnit, cei doi au profitat de ocazie si au facut un duet live de exceptie, care i-a zguduit la propriu pe ascultatorii ProFM. Super incantati de freestyle-ul celor doi, acestia au intrat imediat in direct pentru a-I felicita.

Cosmin a primit zeci de mesaje din partea fanilor sai care l-au sustinut si l-au votat in timpul concursului “Romanii au talent”.  Tanarul beatboxer din Botosani a mai povestit la ProFM cum si-a descoperit acest talent, cat de mult se antreneaza, ce isi doreste pentru viitor si cum s-a schimbat viata lui dupa participarea la show-ul de la ProTV.

Cosmin si CRBL nu s-au intalnit doar pe calea undelor. Cei doi s-au duelat in sunete si microfoane si in fata camerelor de filmat, pregatind un nou promo pentru emisiunea prezentat de CRBL la ProFM  de luni pana vineri de la ora 19:00.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni