Cornel Ilie se alatura echipei Romanii au talent in calitate de producator muzical!

Cornel Ilie se alatura echipei Romanii au talent in calitate de producator muzical!

Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, se alatura echipei Romanii au talent in calitate de producator muzical. 

Cornel a plecat in aceasta vara in caravana sezonului opt impreuna cu echipa de productie, iar rolul sau este acela de a identifica talentul muzical al concurentilor care s-au inscris la preselectii. El gestioneaza partea ce tine de muzica din cadrul show-ului si aduce un plus din acest punct de vedere, contribuind cu pareri avizate la selectarea participantilor cu talent in aceasta directie.

Este una dintre cele mai mari realizari ale mele sa fiu in echipa Romanii au talent, pentru ca este un concept in care cred, este un program pe care l-am urmarit cu sufletul la gura in toate cele sapte sezoane de pana acum. Am intrat cu sufletul deschis intr-o echipa cu care imi place sa lucrez, pentru ca ma provoaca sa vad dincolo de prejudecati, dincolo de limite.”, a spus incantat Cornel Ilie.

Pe langa Cornel, in caravana sezonului opt Romanii au talent a plecat, impreuna cu echipa de productie, si Bogdan Bolohan, coregraful show-ului. Bogdan ajuta la selectarea concurentilor cu talent la dans sau coregrafie si vine de fiecare data cu observatii relevante in acest sens.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni