• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Concurentul care i-a facut pe toti, chiar si pe Mihai Petre, sa rada cu gura pana la urechi, in sezonul 4 de "Romanii au talent"

Concurentul care i-a facut pe toti, chiar si pe Mihai Petre, sa rada cu gura pana la urechi, in sezonul 4 de "Romanii au talent"

Concurentul care i-a facut pe toti, chiar si pe Mihai Petre, sa rada cu gura pana la urechi, in sezonul 4 de "Romanii au talent"

“In Tulcea nu se rade, se mananca scrumbie” - astfel si-a inceput Raul Gheba numarul de stand-up comedy inca din culisele "Romanii au talent", unde a fost intampinat de Smiley si Bartos.

Show-ul este acum INTEGRAL si pe Voyo.ro.

De-a lungul celor cateva minute in care doar "a vorbit", asa cum el insusi a recunoscut, Raul Gheba a reusit sa faca o sala intreaga sa rada, inclusiv pe Mihai Petre, dupa ce si-a exprimat nedumerirea legata de "frica" pe care o provoaca, in general, concurentilor.

"Mihai e un dansator, nu e cea mai amenintatoare meserie". "E bun, e foarte bun", l-a apreciat Bartos, iar juriul a confirmat: "Chiar vreau sa te vad in etapa urmatoare, leaga-te de cate si de cati vrei tu!", l-a felicitat Mihai, iar Raul a trecut mai departe cu trei de "DA".

Marele castigator "Romanii au talent" esti TU. Serios, intra sa vezi ce ti se intampla!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni