Concurentii de la Romanii au talent au primit milioane de DA din partea telespectatorilor!

Concurentii de la Romanii au talent au primit milioane de DA din partea telespectatorilor!

Vineri, romanii au avut parte de o noua editie istorica Romanii au talent, cu replici inedite, momente senzationale, concurenti carismatici, multa energie si talent autentic prezentat in cele mai surprinzatoare forme.

Juratii Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu au aplaudat fascinati reprezentatii fabuloase care i-au facut sa se ridice de pe scaune, au rasplatit cu DA concurentii care au reusit sa-i cucereasca si s-au distrat in fiecare pauza de filmare impreuna cu gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos. 

In cea de-a opta editie a celui mai tare show de divertisment am urmarit momente impresionante de dans, canto, jonglerie, teatru, gimnastica, sarituri incredibile si acrobatii si ne-am bucurat de un spectacol desavarsit.

Dupa ce a asteptat sapte editii momentul perfect pe care sa-l trimita direct in semifinala, Andi Moisescu a apasat vineri butonul auriu pentru grupul Ok World Wide, care a adus pe scena un numar inedit de breakdance. Cei cinci membri ai grupului au imbinat perfect elementele moderne cu cele traditionale si au transmis foarte multa energie, reusind sa-i impresioneze pe cei patru jurati si sa ajunga in semifinalele competitiei.

A opta editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 18.3 puncte de rating si 46.2% share, fata postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut numai 4.8 puncte de rating si 12.2% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproape 3 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:56, peste 3.5 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Concurenti hotarati sa impresioneze juriul si publicul

Pentru a doua oara in acest sezon, Elvis Presley a urcat pe scena Romanii au talent, insa sub o alta forma de data aceasta. Tudor Lakatos a venit hotarat sa ridice sala in picioare si a reusit. A cantat la chitara si voce, a facut spectacol si a adus foarte multa energie si culoare. ”In primul rand, iti multumesc ca mi-ai adus aminte de tineretea mea, cand faceam armata si eram soldat. Atunci aveam un obicei: sa servesc un rom mic dimineata. Cu 4 DA, pregateste-te! Ma astepti in culise sa semnam contractul de agent!”, i-a spus Florin cu zambetul pe buze. 

Victor Lozavanu a venit plin de emotii, dar increzator in talentul lui. Cu toate ca este inca adolescent, concurentul munceste foarte mult si lupta pentru visurile lui. La Romanii au talent a prezentat un numar de jonglerii cu bile si a adus bucuria copilariei pe chipurile tuturor. ”Dupa parerea mea, reactia publicului spune tot. Nimic nu e intamplator. Cred ca ne impresioneaza foarte tare nivelul la care ai ajuns din prisma unui pasionat. Bravo, Victor!”, i-a spus Andi. Victor a plecat mai departe cu 4 DA.

Show-ul a continuat cu un moment de urban dance prezentat de o micuta extrem de carismatica, Erika Doni. Concurenta i-a fermecat pe jurati cu numarul de dans prezentat si cu siguranta sa. A avut atitudine si energie si a reusit sa obtina 4 DA. ”Mi s-a parut ca am vazut un om matur pe scena, mi-ai oferit o siguranta. M-am simtit ca si cum ai dansat pentru mine, bravo!”, i-a spus Andra la final.

Clubul Sportiv Akira a imbinat perfect dansul cu artele martiale. Cei 20 de membri ai grupului au umplut sala cu energie si forta, s-au sincronizat perfect si au facut o demonstratie uluitoare de putere. ”Cam asta e definitia spectacolului: putina disciplina, putina distractie, putina imaginatie.”, le-a spus Andi. Concurentii au primit la final 4 DA.

Confuz si Scooby Dee au adus hip hop-ul pe scena. Cei doi concurenti au cantat o melodie rap compusa de ei, au reusit sa-i transmita perfect mesajul si au primit ropote de aplauze din partea publicului. ”Eu zic sa mergeti exact pe drumul vostru, sa ziceti ce aveti de zis, pentru ca mi se pare interesanta combinatia voastra, cu iubirea, ura. Despre asta e vorba in hip-hop.”, a spus Mihaela, iar baietii au obtinut 4 DA.

Cei patru membri ai grupului Run to Infinity au prezentat un moment inedit de chinese pole, plin de elemente spectaculoase, executate perfect. Concurentii s-au sincronizat perfect, au demonstrat ca au foarte multa forta si ca sunt extrem de talentati. ”A fost fantastic! Mergeti in etapa urmatoare cu 4 DA! Va multumim frumos!”, le-a spus Andra, fermecata de reprezentatia lor.

Ludovic Filtner a revenit la Romanii au talent. Cu incredere si plin de speranta ca va impresiona juriul a doua oara, Ludovic a cantat piesa Bensonhurst blues si a demonstrat ca are calitati vocale incredibile, dar si aptitudini actoricesti, reusind sa obtina aplauze,  felicitari si 4 DA. ”Imi place foarte mult interpretarea lui si mi se pare ca i se potriveste genul asta de personaj. Te ajuta si fata. Și mi-a placut ca ai intrat in pielea personajului asumat. Asa si trebuie.”, i-a spus Andi. 

Cele 18 fete din Ansamblul Sanzienele au adus pe scena un dans traditional in care au strecurat elemente moderne. Concurentele au umplut sala cu energie, culoare si frumusete, publicul a apreciat fiecare miscare de dans, iar fetele au obtinut 3 DA de la Andi, Mihaela si Andra si NU de la Florin. ”Una peste alta, pana la final am ajuns la concluzia ca: de ce nu? E un dans pe care l-ati facut inspirandu-va dupa un dans traditional romanesc. La mai mare! E foarte bine pana aici.”, le-a spus Mihaela.

Maria Mocioiu a venit la Romanii au talent cu un talent nativ si hotarata sa colaboreze cu Andra. Concurenta a prezentat un moment de canto clasic, Florin Calinescu i s-a alaturat pe scena si au dansat impreuna, Maria a reusit sa surprinda juriul si la final a primit 3 DA si un... extaz! ”Cu trei DA si un extaz mergeti la coafor, la croitor, la sala, ca ne vedem in etapa urmatoare!”, i-a spus Florin.

Cele doua fete care formeaza grupul Double shot au adus vineri un numar electrizant de dans hip-hop. Concurentele au avut ritm, miscari potrivite stilului si au transmis energie si putere. ”Daca va duceti impreuna la club, cred ca nu mai are sens sa stea nimeni pe acolo, decat barbatii eventual, sa se uite ca la spectacol.”, le-a spus Mihaela, iar fetele au plecat mai departe cu 4 DA.

Teodora Pahontu a facut o demonstratie de forta si talent prin prezentarea unui moment extraordinar de percutie la tobe. Are ritmul in sange si a cucerit juratii inca din primele secunde. Sala a fost in picioare, iar Teodora a obtinut 4 DA. ”E extraordinar atunci cand o fata decide sa cante la baterie, e clar din start un punct castigat. Imi place ca s-a apucat serios de studiu, stie ce vrea, e pe drumul cel bun.”, i-a spus Andi la final. 

Livia Schiopu a venit la Romanii au talent increzatoare in talentul sau si a dovedit ca este pregatita sa cucereasca o lume intreaga cu vocea sa formidabila. A cantat vineri melodia The one I love si a incantat cu timbrul ei vocal. ”Esti foarte buna! Trebuie neaparat sa-ti gasesti niste colegi, pentru ca esti atat de buna incat singura pe scena e foarte sarac... doar acest aspect. Dar sper ca dupa aceasta emisiune sa te caute ei, chitaristii, tobosarii si asa mai departe.”, a spus Florin la final, iar Livia a primit 4 DA.

Grupul Zburatorii a demonstrat ca talentul este la inaltime pe scena celui mai iubit show de divertisment din Romania! Valeria, Alexandru si Ion practica gimnastica pe trambulina, iar momentul pe care l-au pregatit pentru Romanii au talent i-a impresionat pe jurati, dar si pe Smiley si Pavel Bartos, care au trait cu intensitate fiecare saritura pe care au vazut-o la concurenti. “Am o banuiala ca o sa faceti si mai bine data viitoare! Tocmai pentru ca sunteti deprinsi si va vad muncitori, raspunsul meu e da!”, a spus Mihaela dupa momentul celor trei tineri. Grupul Zburatorii merge mai departe cu 4 DA.

Eva Timus are 13 ani, este din Chisinau si nu i-a impresionat pe toti numai cu frumusetea, dar si cu vocea ei. A cantat piesa Beautiful si a cucerit prin maturitatea si timbrul special, iar Andra i-a spus: “Sunt multe lucruri care imi plac la tine! Mi s-a parut ca a venit un inger care ne-a cantat! Ai o voce foarte frumoasa, ai toate atuurile sa mergi mai departe!”. Eva a primit 4 DA si merge in etapa urmatoare.

Gabriela Cristea a urcat pe scena de la Romanii au talent cu foarte multe emotii, insa in momentul in care a inceput sa cante, a transmis mesajul puternic al piesei si a fost aplaudata indelung de public. “Cred ca toti cei din sala vor sa fie elevii dumneavoastra! Ai niste sute de da numai de aici, din public”, a remarcat Mihaela dupa aplauzele indelungi ale publicului. Gabriela merge in etapa urmatoare cu 4 DA.

Cei cinci baieti din grupul Ok World Wide au incheiat in forta cea de-a opta editie a sezonului #7epic Romanii au talent. Concurentii au adus pe scena un moment de breakdance si acrobatii in care au imbinat traditia cu elementele moderne. S-au distrat, au avut energie, au fost plini de entuziasm si au dovedit ca traiesc prin dans si ca asa se exprima cel mai bine. Publicul a aplaudat incontinuu, Smiley si Pavel au fost fascinati de numarul inedit, juratii s-au ridicat de pe scaune pentru a-i felicita, iar Andi nu a ezitat si a apasat butonul auriu pentru a-i trimite direct in semifinala, dupa care a mers pe scena pentru a-i felicita si imbratisa. ”E seara voastra! Nu putea sa fie ceva mai frumos! Superlativul absolut, e tot ce pot sa spun! Este actul artistic al sezonului.”, a spus juratul, fericit ca a avut rabdare si a asteptat butonul auriu perfect.

A fost o seara formidabila la Romanii au talent, in care telespectatorii au avut parte de un show absolut, momente memorabile, originalitate, pasiune, entuziasm, energie si foarte mult talent autentic. Vinerea viitoare, cautarea noilor eroi nationali continua, de la 20:30, cu o noua editie extraordinara, patru jurati intr-o forma de zile mari si doi prezentatori pusi pe distractie.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni