Concurentii celei de-a patra semifinale "Romanii au talent" pregatesc un show extraordinar

Concurentii celei de-a patra semifinale "Romanii au talent" pregatesc un show extraordinar

Concurentii celei de-a patra semifinale Romanii au talent se pregatesc sa le aduca telespectatorilor vinerea aceasta, de la 20:30, un show extraordinar si momente care ii pot duce in finala si in lupta pentru marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

Sergiu Chirila, Gabor Orban-Barra, Fratii Adrian si Resciebelle Santiago sunt patru dintre cei 12 semifinalisti care vor urca saptamana aceasta pe scena talentului si vor face tot posibilul sa incante juratii si publicul cu numerele complexe pregatite pentru aceasta etapa a competitiei.

Sergiu Chirila a interpretat la preselectii melodia Caruso, dar i-a surprins pe toti in momentul in care a dansat breakdance in timp ce canta. Sergiu are 28 de ani si este din Zalau. De mic a fost atras de muzica si dans, dar abia la 11 ani a inceput sa practice breakdance-ul. A facut parte dintr-o trupa, a participat la mai multe evenimente locale si nationale, iar la 16 ani, in timpul unui spectacol, trebuia sa execute o saritura de final si, din cauza emotiilor, s-a rotit in aer si a cazut. Din fericire nu s-a accidentat grav, insa a renuntat la dans pentru o perioada. Un an mai tarziu si-a inregistrat prima melodie, iar muzica l-a facut sa fie mai sensibil. A absolvit facultatea de Muzica de la Oradea si a lucrat in strainatate in domeniul agriculturii. 


Gabor Orban-Barra l-a convins pe Andi Moisescu in etapa preselectiilor sa apese butonul auriu pentru el si sa-l trimita direct in semifinale. Concurentul a prezentat atunci un moment de trial bike cu sarituri incredibile si elemente care i-au tinut pe toti cu sufletul la gura. Are 27 de ani si s-a nascut in orasul Sfantu Gheorghe. In copilarie, daca nu era pe bicicleta, juca fotbal, baschet sau alerga impreuna cu prietenii, sportul ocupandu-i o mare parte din timp. A avut mai multe biciclete, dar niciuna nu a rezistat la acrobatiile pe care le facea. Asa ca, in anul 2000 parintii au hotarat ca are nevoie de o bicicleta mai buna. In momentul de fata, sunt 10 ani de cand practica acest sport si are trei recorduri mondiale: la mersul cu spatele din elan si doua la sarituri pe o roata. Spera ca va face acest sport toata viata si ca se va putea intretine din asta.


Fratii Adrian au imbinat perfect la preselectii baletul cu breakdance-ul si elementele de parkour si i-au impresionat pe jurati cu talentul lor. Mihai si Cosmin au 19, respectiv 21 de ani si sunt din Constanta. Chiar daca au avut o viata plina de greutati si au crescut alaturi doar de tata, baietii au descoperit dansul, iar acest lucru le-a schimbat viata complet. Nu mai stateau in casa sa planga, ci ieseau afara si dansau. Cosmin a facut dans modern, balet clasic si contemporan, iar Mihai a fost atras mai mult de street dance si parkour. Cosmin a luat premii importante la toate concursurile la care a participat si a reprezentat Romania la Youth American Grand Prix.  


Resciebelle Santiago a venit la Romanii au talent din Filipine. Concurenta a interpretat la preselectii melodia I will always love you si i-a vrajit pe toti cu calitatile sale vocale remarcabile. Concurenta are 26 de ani si este cantareata intr-un local din Malaezia. Tatal ei a murit cand ea avea doar un an, asa ca mama a fost nevoita sa plece la munca departe de casa si sa o lase pe Resciebelle in grija bunicului. Copilaria fetei a fost destul de grea, deoarece trebuia sa faca treburile in casa si sa mearga la scoala. Cand avea 12 ani, talentul i-a fost descoperit de o profesoara si atunci a inceput sa ia lectii de canto. Viata i s-a schimbat atunci cand, in Malaezia, l-a cunoscut pe iubitul sau roman care lucreaza in acelasi local.

Vineri, de la 20:30, romanii sunt invitati sa fie alaturi de cei 12 semifinalisti ai celei de-a patra editii LIVE Romanii au talent si sa urmareasca un show senzational, numai la PROTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni