• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cine este Filip Cioc, copilul care a primit Golden Buzz în prima ediție Românii au Talent – sezonul 11

Cine este Filip Cioc, copilul care a primit Golden Buzz în prima ediție Românii au Talent – sezonul 11

Cine este Filip Cioc, copilul care a primit Golden Buzz în prima ediție Românii au Talent – sezonul 11

Filip Cioc este primul concurent calificat deja în semifinalele celui de-al 11-lea sezon „Românii au Talent”. Puștiul de doar 10 ani, care s-a născut în Galați, are o poveste de viață specială.

„Văd cu ochiul drept destul de mult ca să mă descurc. Iar cu ochiul stâng nu la fel de mult. Muzica îmi alină supărarea”, a spus Filip Cioc. Și asta a demonstrat pe scenă. Vocea lui caldă a adus o emoție pe care toți jurații au simțit-o, iar Florin Călinescu nu a mai stat pe gânduri și a apăsat butonul auriu.

Copilul de doar 10 ani s-a născut prematur, iar părinții au luptat să îi ofere o șansă de a avea o vedere cât de cât funcțională. După eforturi supraomenești, s-au dus să-l opereze în Statele Unite ale Americii.

Pe când avea doar 2 ani Filip și-a uimit familia, deoarece el a început să cânte. La vârsta de 5 ani a început lecțiile de canto, iar un an mai târziu a ajuns să studieze pianul. La 8 ani, Filip Cioc a început să urmeze cursurile de teatru muzical.

Prima ediție a adus un show #unusiunu! Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.6 puncte de rating și 32.3% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 7.4 puncte de rating și 20.8% share.

Peste 2.6 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 20:53, peste 3.2 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Antonia Antighin și Cristian Lucache, Florina Doboș, Abi Nasr Boutros, Duo Marinescu, Sara Smighelschi, Jurgen Bonaccini, King of balance, Nicolae Nica, Bianca Purice, Kirill Sarsacov, Florin Suciu și Duo Alansia. 

Am promis spectacol la dublu, așa că nu mai avem de așteptat decât două zile până la o nouă ediție încărcată de talent! Ne revedem luni, de la ora 20:30, cu noi povești incredibile de viață, momente care vă vor surprinde și un al doilea golden buzz de neuitat!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni