Cosmin Cioca a castigat "Premiul de oginalitate", in valoare de 10 000 de Euro!

Cosmin Cioca a castigat "Premiul de oginalitate", in valoare de 10 000 de Euro!

Vineri, intr-un cadru spectaculos, a avut loc Finala sezonului 5 "Romanii au talent". Telespectatorii si-au votat favoritii pe parcursul celor cinci show-uri live, iar cei 15 finalisti sunt gata sa intre vinerea aceasta in lupta pentru marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

In urma voturilor publicului, Cosmin Cioca a fost cel care a castigat "Premiul de Originalitate" in valoare de 10 000 de Euro, in sezonul al cincilea "Romanii au talent".


Trupa Funny jumpers a spart gheata sezonul acesta si a fost prima care a intrat in competitie. Membrii grupului au impresionat juratii, dar si publicul atat la preselectii, cat si in semifinale. Salturile lor spectaculoase si momentele de dans pline de energie si vitalitate  au uimit si i-au tinut cu sufletul la gura pe toti. In urma deciziei juriului, cei patru s-au calificat pentru premiul de originalitate si pot fi votati pana vineri la ora 21:00 prin SMS sau apel telefonic la numarul 1200 (tarif 1,24 euro inclusiv TVA) accesibil din retelele Telekom, Orange si Vodafone, folosind codul 01. 

Unul dintre cele mai originale momente prezentate pe scena Romanii au talent a fost cel al lui Cosmin Cioca. Maniera inedita de beatbox si flaut in care concurentul a interpretat Badinerie de Johann Sebastian Bach i-a ridicat pe jurati in picioare, ei hotarand ca pustiul merita sa fie unul dintre cei cinci candidati la premiul de originalitate. Romanii il pot vota pe Cosmin pana vinerea aceasta la ora 21:00 prin SMS sau apel telefonic la numarul 1200 (tarif 1,24 euro inclusiv TVA) accesibil din retelele Telekom, Orange si Vodafone, folosind codul 19. 

Grupul instrumental Concertino a obtinut inca o data aprecierea publicului, dar si a juriului Romanii au talent in etapa semifinalelor. Pe langa interpretarea de exceptie a unor melodii cunoscute si trecerea incredibila de la Bach la Michael Jackson, cei 9 instrumentisti au pus in scena si o coregrafie care a completat perfect momentul. Au primit ropote de aplauze, iar cei patru jurati au decis la unison ca reprezentatia lor este una originala si creativa. Acestia candideaza la premiul de originalitate si pot fi votati pana vineri la ora 21:00 prin SMS sau apel telefonic la numarul 1200 (tarif 1,24 euro inclusiv TVA) accesibil din retelele Telekom, Orange si Vodafone, folosind codul 35. 

Laura Vranceanu a imbinat cu succes acrobatia si muzica. In cea de-a patra semifinala, Laura a interpretat perfect doua doine in timp ce a executat cateva acrobatii extrem de dificile la trapez. Momentul ei a ajuns la sufletul juratilor, care au hotarat ca ea sa fie urmatorul candidat pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. Astfel, concurenta continua lupta la Romanii au talent si poate avea sansa sa castige acest premiu, daca va fi votata de cat mai multi romani pana vineri la ora 21:00 prin SMS sau apel telefonic la numarul 1200 (tarif 1,24 euro inclusiv TVA) accesibil din retelele Telekom, Orange si Vodafone, folosind codul 45. 

Ultimul pretendent la castigarea premiului de originalitate a fost ales in cea de-a cincea semifinala Romanii au talent. Denis Bolborea a adus pe scena un moment exceptional de beatbox si live looping, insotit de breakdance. Concurentul i-a ridicat pe jurati in picioare, care i-au apreciat reprezentatia si l-au ales sa mearga mai departe in competitie cu momentul sau original. Toti cei care doresc ca Denis sa intre in posesia premiului de originalitate in valoare de 10.000 de euro il pot vota pana vineri la ora 21:00 prin SMS sau apel telefonic la numarul 1200 (tarif 1,24 euro inclusiv TVA) accesibil din retelele Telekom, Orange si Vodafone, folosind codul 58. 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni