Cei mai originali eroi din acest sezon Romanii au talent asteapta VOTUL TAU!

Cei mai originali eroi din acest sezon Romanii au talent asteapta VOTUL TAU!

Popor talentat, asteptarea ia sfarsit! Vineri aflam cine sunt castigatorii marelui premiu in valoare de 120.000 de euro si premiului de originalitate de 10.000 de euro, in finala Romanii au talent!

Sunt plini de personalitate si stau bine cu imaginatia, isi pun talentul in slujba spectacolului si ne uimesc prin autenticitate! Cei mai originali eroi din acest sezon Romanii au talent asteapta votul tau! In cea de-a cincea semifinala s-a dat START VOT pentru premiul de originalitate si, pana vineri, 3 iunie, la ora 20:30, iti poti vota preferatul dintre Dreams Drums Druum, Anisia Gafton, Dumitru Sanduta, Fratii Adrian si Triada.

Membrii grupului Dreams Drums Druum au demonstrat atat in etapa preselectiilor, cat si in prima semifinala Romanii au talent ca problemele de vedere pe care le au nu ii impiedica sa-si urmeze visul si sa faca spectacol. Concurentii au pus de fiecare data foarte multa pasiune in momentele muzicale prezentate, iar acum au nevoie de sustinerea ta pentru a castiga premiul de originalitate. Grupul poat fi votat prin SMS la numarul 1200, folosind codul 05.


Anisia Gafton i-a cucerit iremediabil pe jurati cu cele doua momente de stand-up comedy aduse pe scena talentului. Anisia a fost in ambele etape ale competitiei cu zambetul pe buze, a avut replici savuroase, a reusit sa ridice sala in picioare cu fiecare reprezentatie si sa smulga ropote de aplauze. A fost nominalizata pentru premiul de originalitate in cea de-a doua semifinala si poate castiga doar cu sustinerea ta si voturile trimise prin SMS la numarul 1200, folosind codul 21.


La preselectii si in a treia semifinala Romanii au talent, Dumitru Sanduta si-a demonstrat, pe scena, forta uluitoare. Dumitru a impresionat cu aptitudinile sale, dar mai ales cu ambitia de care da dovada. Elementele acrobatice si de gimnastica executate in ambele etape ale competitiei i-au incantat pe toti, iar saptamana aceasta Dumitru asteapta voturile tale, prin SMS la numarul 1200, folosind codul de concurs 28. 


Fratii Adrian au adus pe scena talentului la preselectii si in cea de-a patra semifinala doua momente extraordinare de dans contemporan, cu elemente de balet, parkour si breakdance. Cei doi concurenti au fascinat publicul si juratii cu talentul lor desavarsit si au fost nominalizati la premiul de originalitate, pe care il pot castiga cu ajutorul tau, daca ii vei vota pana vineri, la ora 20:30, la numarul de SMS 1200, cu codul de concurs 48. 


Alegerea juratilor pentru premiul de originalitate din cea de-a cincea editie LIVE Romanii au talent a fost trupa Triada. Cele trei fete au facut spectacol la preselectiile show-ului si in ultima semifinala a acestui sezon si au adus pe scena numere de acrobatie care i-au uimit pe toti. Concurentele pot fi votate saptamana acesta pentru castigarea premiului de originalitate, prin SMS la numarul 1200, folosind codul 53.


In fiecare dintre cele cinci semifinale Romanii au talent, juratii, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, au nominalizat cate un moment pentru premiul de originalitate, iar tu poti alege castigatorul! 

Vineri, de la 20:30, vei fi surprins de un spectacol incredibil marca Romanii au talent si vei afla cine sunt marii castigatori ai acestui sezon!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni