• PRO TV
  • Cea mai frumoasa declaratie de dragoste, de Dragobete! Ce mesaj a postat Andra pentru Catalin Maruta, de ziua iubirii

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste, de Dragobete! Ce mesaj a postat Andra pentru Catalin Maruta, de ziua iubirii

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste, de Dragobete! Ce mesaj a postat Andra pentru Catalin Maruta, de ziua iubirii

Andra si Catalina Maruta formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din Romania, aparitiile lor impreuna fiind asaltate, fara exceptie, de fanii care ii adora.

Pentru ca ziua de Dragobete nu putea trece fara o declaratie pe masura, frumoasa cantareata a postat pe pagina sa de socializare o fotografie in care apare alaturi de Catalin. Mesajul alaturat fotografiei este o declaratie dintre cele mai frumoase.

"Unii spun ca exista oameni pentru care merita sa mori! Eu cred ca exista oameni pentru care merita sa traiesti! Tu esti ACELA pentru mine! Te iubesc, sotul meu! Sa aveti cea mai frumoasa zi de Dragobete! Va pup!", a scris Andra in descrierea imaginii in care ea si Maruta se imbratiseaza.

Atat prezentatorul cat si sotia sa sunt imbracati in bluze cu motive populare romanesti, ca pentru o zi de sarbatoarea romaneasca.

Fotografia a adunat, pana in prezent, peste 56 000 de aprecieri iar fanii au lasat peste 900 de comentarii."Cei mai frumosi oameni", "Sunteti un cuplu exemplu pentru toti" si "Sunteti adorabili! Sa va iubiti si sa va bucurati toata viata de tot ceea ce aveti" sunt doar cateva dintre acestea, alaturi de o multime de urari frumoase pentru Andra si Catalin.

 

Unii spun ca exista oameni pentru care merita sa mori! Eu cred ca exista oameni pentru care merita sa traiesti! Tu esti...

Posted by Andra on Wednesday, 24 February 2016

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni