• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • E cea mai tare gluma despre "Ice Bucket Challenge"! Raul Gheba, finalistul de la "Romanii au Talent", spune care e cea mai buna provocare pe care a vazut-o

E cea mai tare gluma despre "Ice Bucket Challenge"! Raul Gheba, finalistul de la "Romanii au Talent", spune care e cea mai buna provocare pe care a vazut-o

E cea mai tare gluma despre "Ice Bucket Challenge"! Raul Gheba, finalistul de la "Romanii au Talent", spune care e cea mai buna provocare pe care a vazut-o

Comediant, ziarist si absolvent al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Raul Gheba, tanarul de 24 de ani din Tulcea care a uimit juriul si audienta de la “Romanii au talent” in finala celui de-al patrulea sezon al show-ului, cu talentul sau nativ de a face oamenii sa rada in hohote, a devenit un nume cunoscut printre actorii de stand up comedy.

In show-urile sale, Raul abordeaza mereu subiecte de actualitate, asa ca "Ice Bucket Challenge", provocarea lansata de asociatia ALS care lupta pentru gasirea unui leac al sclerozei laterale amiotrofice, nu a trecut neobservata de catre simpaticul comedian. Pe pagina sa de Facebook, Raul a marturisit care a fost cea mai tare provocare pe care a vazut-o anul acesta.

 

In momentul de fata, dupa terminarea competitiei, Raul se bucura de mai mult succes in cariera si din ce in ce mai multi oameni apreciaza ceea ce face. 

Are solicitari pentru spectacole de stand up comedy si isi face cu usurinta noi prieteni oriunde merge. Vara aceasta s-a bucurat de lucruri simple, dar incarcate emotional, peste tot pe unde a fost in vacanta, a interactionat cu oameni ce l-au recunoscut pe strada si care au fost interesati sa-i cunoasca povestea.

Popor talentat sa nu zici ca nu te-am anuntat! Au inceput inscrierile pentru noul sezon Romanii au talent si avem nevoie de tine!

Scoate-ti talentul din casa si inscrie-te aici. In sezonul 5 TU esti eroul nostru!

"Dupa ce am participat la romanii au talent s-au si intamplat lucrurile la care ma asteptam. Sa am mai mult succes in cariera si sa fie mai multi oameni care imi apreciaza umorul. Dar cea mai simpla bucurie  si mai simpatica e ca toata vara asta, pe unde am mers in vacanta, intotdeauna se gasea un necunoscut sa-mi ia de baut si sa stam la o caterinca. E o chestie foarte misto sa-ti poti face amici oriunde.  Placeri simple", ne-a declarat Raul.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni