• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ce au declarat mama si antrenoarea Laurei Bretan dupa succesul fetei la "Romanii au talent" VIDEO EXCLUSIV

Ce au declarat mama si antrenoarea Laurei Bretan dupa succesul fetei la "Romanii au talent" VIDEO EXCLUSIV

Ce au declarat mama si antrenoarea Laurei Bretan dupa succesul fetei la "Romanii au talent" VIDEO EXCLUSIV

In urma votului publicului, Laura Bretan a fost desemnata castigatoarea sezonului sase de la Romanii au talent. 

Laura Bretan este castigatoarea sezonului sase al celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent! Micuta de numai 13 ani i-a uimit inca o data pe romani cu vocea sa unica, iar juratii s-au ridicat in picioare si au aplaudat indelung momentul prezentat in finala. 

Laura a cantat, acompaniata de o orchestra, aria Vissi d’arte din Opera Tosca de Puccini si a creat un moment emotionant cu care a reusit sa ajunga rapid la sufletele tuturor. 

Dupa ce a aflat rezultatul votului si faptul ca ea este marea castigatoare, Laura a declarat cu lacrimi in ochi: ”Sunt foarte emotionata. Nu am crezut niciun moment ca asa ceva e posibil, nu am cuvinte sa explic ce s-a intamplat in seara asta. E un vis si vreau sa le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine, m-au sustinut si au avut incredere in mine si in talentul meu".

Laura Bretan a fost sustinuta de mama ei, Rahela Bretan si antrenoarea ei de canto, Nicoleta Roman, mezzosoprana la Filarmonica din Chicago. Dupa marea finala, cele doua au vorbit in exclusivitate despre succesul fetitei de 13 ani, despre programul ei, dar si despre felul in care se comporta atunci cand nu se afla pe scena. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni