• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Surprize extraordinare la show-urile "Romanii au talent" din noul sezon. Plus: Afla ce pregatesc Cristian Gog si Adrian Tutu

Surprize extraordinare la show-urile "Romanii au talent" din noul sezon. Plus: Afla ce pregatesc Cristian Gog si Adrian Tutu

Surprize extraordinare la show-urile "Romanii au talent" din noul sezon. Plus: Afla ce pregatesc Cristian Gog si Adrian Tutu

Din 15 februarie, blockbusterul entertainmentului - "Romanii au talent" se intoarce la ProTV cu cel de-al treilea sezon, care promite sa fie mai tare ca niciodata.

Talente dintre cele mai neasteptate sunt pe cale sa fie dezvaluite in fata publicului si a celor 3 jurati incepand din 15 februarie, cand ProTV difuzeaza prima editie a emisiunii care a revolutionat nu doar show-urile de televiziune, ci si cifrele de audienta.

Dupa ce au strabatut intreaga tara in cautarea noilor legende autohtone Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu recunosc ca nu se mai asteptau la asa ceva. Nu e usor sa mai fii luat prin surprindere dupa ce ai vazut atatea lucruri, insa cei trei au declarat ca romanii mai au inca foarte multe lucruri de aratat.

“De-a lungul celor doua sezoane de pana acum am vazut talente de tot felul si chiar imi era greu sa imi imaginez ce mai poate urma. In acest sezon am vazut talente si numere pe care nici macar nu mi le-as fi inchipuit, iar surprizele au fost extraordinare!”, a declarat Mihai Petre.

La sfirsitul acestui sezon, un alt concurent va intra in posesia marelui premiu de 120.000 de euro si se va putea mindri cu titlul de “cel mai talentat roman”. Cine va fi norocosul care se va alatura cistigatorilor Adrian Tutu si Cristian Gog, telespectatorii vor putea hotari la finalul celui de-al treilea sezon. Pina atunci iata ce-au facut intre timp cistigatorii primele sezoane ale emisiunii “Romanii au talent”!

Cristian Gog – pregateste un turneu national

Dupa castigarea celui de-al doilea sezon “Romanii au talent”, viata lui Cristian Gog se desfasoara dupa un cu totul alt ritm, mult mai alert: evenimente, intalniri, aparitii tv, toatea astea au devenit o obisnuinta pentru tanarul mentalist. Cristian nu a uitat nici de planurile lui dinaintea concursului pe care acum are sansa sa le puna in aplicare. “In aceasta primavara voi organiza un turneu national in care voi prezenta un show total de mentalism. Este o dorinta a mea mai veche, care ma bucur ca acum devine realitate”, a povestit Cristi. Planurile lui nu se opresc insa aici pentru ca are ceva pregatit si pentru toamna: “Intotdeauna am vrut sa organizez un festival de magie si se pare ca asta se va intampla in aceasta toamna, la Cluj. Am inceput deja demersurile si am sa va povestesc mai multe in preajma evenimentului”.
          
Pentru ca imediat dupa ce a aparut la “Romanii au talent” oamenii il intrebau de unde pot face rost de o lingura ca cea pe care a folosit-o in timpul primului sau numar, Cristian Gog a lansat o lingura speciala, care poate fi comandata de orice doritor: “De pe blogul meu, cristiangog.ro, pot fi achizitionate linguri indoite prin arta telekineziei, care sunt livrate pe un suport ce poate fi personalizat”, a declarat mentalistul.

Adrian Tutu – imaginea unui mare brand de chips-uri din Romania


Adrian Tutu marturiseste  ca lucrurile s-au schimbat foarte mult de cand a reusit sa obtina marele premiu la "Romanii au talent": si-a inchiriat un apartament de doua camere in Bucuresti, iar cu cei 120.000 de euro pe care i-a primit dupa show si-a renovat apartamentul de la Focsani, a investit in videoclipuri, iar o alta parte din bani au ajuns in banca.

Cariera lui muzicala se afla in continua ascensiune, iar planurile de viitor sunt nenumarate. Acum cateva zile Adrian a  lansat al doilea sau single, “Ea”, iar foarte curand va urma si o colaborare cu cei de la “Sarmalele Reci”. Pe langa muzica, Adrian impreuna cu Krem, concurent si el in cel de-al doilea sezon al show-ului de la ProTV, au devenit  imaginea unuia dintre marile brand-uri de chips-uri din tara, promovand noua lor gama de produse. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni