• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cateii au talent. Fa cunostinta cu patrupedele care au castigat "Britain's Got Talent", "America's Got Talent" si "Romanii au talent"

Cateii au talent. Fa cunostinta cu patrupedele care au castigat "Britain's Got Talent", "America's Got Talent" si "Romanii au talent"

Cateii au talent. Fa cunostinta cu patrupedele care au castigat "Britain's Got Talent", "America's Got Talent" si "Romanii au talent"


Ashleigh si Pudsey au castigat 500.000 de lire sterline cu un numar spectaculos de dresaj canin in marea finala din 2012 a show-ului "Britain's Got Talent", urmarita de 15 milioane de englezi.

EUROVISION 2013. Ce costumatie va purta Cezar Ouatu la semifinala Eurovision 2013 din 16 mai

Faima nu a venit, insa, fara riscuri. Stapana lui Pudsey s-a apucat sa ridice un zid de 2,5 metri in jurul casei, dotat cu camere de supraveghere, pentru ca prietenul ei patruped sa fie mereu in siguranta. O sursa a povestit tabloidului The Sun: "Nu multi s-ar gandi sa cheltuiasca banii din marele premiu pentru un zid din caramizi si mortar, dar pentru Ashleigh siguranta cainelui e esentiala. Pudsey este cel mai popular caine din Marea Britanie si o mare tentatie pentru rapitori. Asa ca au platit o firma sa darame vechiul gard de lemn si sa puna un zid mai serios".
 


Peste Ocean, Olate Dogs, un grup format din mai multi caini dresati de doi barbati, tata si fiu, au facut senzatie la "America's Got Talent", show pe care l-au castigat tot in 2012. Patrupedele stiu sa se dea pe tobogan, sa faca roaba, sa mearga in doua labute, sa sara peste obstacole si multe alte trucuri care au facut-o pe Sharon Osbourne, membra a juriului, sa tipe si sa ii aplaude entuziasmata, iar publicul sa ofere vot dupa vot.
 



Anul acesta, marea finala "Romanii au talent" i-a apartinut dresorului Bruno Icobet care impreuna cu prietenii sai Ozzy, Blue si Jay au convins publicul ca ei merita titlul si premiul in valoare de 120.000 de euro.

In varsta de 50 de ani si de profesie consultant IT, castigatorul emisiunii difuzate de ProTV spune ca nu se astepta ca publicul sa fie atat de receptiv la mesajul sau si sa fie ales "cel mai talentat roman" in acest an.

Numere sale de disc dogging i-au cucerit pe vecini cu mult inainte de a cuceri publicul din Romania. Barbatul care isi dreseaza cainii cu comenzi vizuale a fost asaltat cu mesaje de felicitari.

"Va urmarim de ani de zile in parc. Ma bucur ca ati castigat. A fost cel mai frumos numar. Felicitari! Meritau sa castige. Uitati ce frumosi sunt!", i-au transmis cateva vecine.

- Cum va simtiti dupa ce ati castigat?

-Sunt foarte bucuros. Sunt bucuros ca mesajul meu a ajuns la telespectatori.

- Cum sunt cateii?

- Cateii sunt foarte obositi. Extenuati dupa doua saptamani de emotii, de oameni care au venit si s-au bucurat de ei.

- Va asteptati sa castigati?

- Nu ma asteptam sa castig. Nu ma asteptam ca oamenii sa inteleaga mesajul meu. Mesajul ca oricat de sus esti pe scara sociala trebuie sa cobori pana la nivelul celui caruia trebuie sa i-l transmiti si sa imbratisezi limbajul necesar.

- Sunt niste caini bine antrenati?

-Sunt niste caini foarte bine antrenati. Ar putea sa faca fata si altor sporturi - ca dog agility sau dog diving. Ei iubesc sportul, traiesc pentru el. Cel mai sportiv este Ozzy. Acum sunt foarte obositi. Nici nu stiu pe ce lume sunt. Au fost foarte multi oameni. Ei cedeaza din energia lor oamenilor si asta se vede.

Nascut in Targoviste, ca fiu al unei vanzatoare si al unui tehnician, Bruno Icobet si-a descoperit tarziu talentul, insa a dezvaluit care este secretul sau: "A meritat. Am pierdut prieteni, dar am castigat altii noi. Nu poti sa faci performanta cu un caine, trebuie sa te pregatesti intens tu ca om si pe urma sa-l pregasti pe el".

Bruno Icobet si cei trei caini ai sai: Blue, Ozzy si Jay.




Cel mai tare concurs al verii! Castiga o experienta de MasterChef in Italia. Foodstory.ro te trimite la cursuri de gatit in valoare de 5.000 de euro! Detalii aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni