• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cate kilograme a luat in plus Andra din momentul in care a aflat ca este insarcinata. Cum arata acum silueta cantaretei

Cate kilograme a luat in plus Andra din momentul in care a aflat ca este insarcinata. Cum arata acum silueta cantaretei

Cate kilograme a luat in plus Andra din momentul in care a aflat ca este insarcinata. Cum arata acum silueta cantaretei

Andra este din nou insarcinata, iar Catalin Maruta nu isi mai incape in piele de fericire. Cei doi urmeaza sa devina parintii unei fetite, iar David o intreaba deja pe mami, “Cand vine surioara mea acasa?”, marturiseste Catalin.  

Andra si Catalin Maruta isi doreau de foarte mult timp inca un copil si o familie numeroasa, iar visul lor va deveni realitate in vara acestui an. Sarcina decurge normal, iar Andra se simte excelent si este foarte fericita la gandul ca in numai cateva luni isi va strange fetita in brate.

Catalin Maruta le-a impartasit marea veste si telespectatorilor in cadrul emisiunii "La Maruta", acolo unde Andra a acordat si un interviu in care a dezvaluit cateva detalii legate de cea de-a doua sarcina. 

Citeste si: Talentul l-a trimis direct in Semifinala. Cand l-a auzit cum canta, Andra a luat cea mai importanta decizie a sezonului

Filmata imediat dupa vizita facuta la o clinica medicala, jurata de la "Romanii au talent" a fost intampinata de reporterul "La Maruta" cu un buchet de flori.

Viitoarea mamica radiaza de fericire, iar bebelusul se simte si el foarte bine. Andra a dezvaluit ca la inceputul sarcinii a avut greturi, dar ca in prezent se simte mai bine, desi durerile de spate au inceput si ele sa isi faca simtita prezenta.

Mai mult, jurata de la "Romanii au talent" a marturisit ca are si pofte si ca nu s-a abtinut sa manance atunci cand a simtit nevoia. Sincera si cu zambetul pe buze, Andra nu s-a sfiit sa dezvaluie si numarul de kilograme acumulate din momentul in care a aflat ca este insarcinata.


Frumoasa mamica este foarte entuziasmata, insa nu vrea sa-si neglijeze cariera in tot acest timp. Chiar daca va lua o mica pauza atunci cand se va naste cea mica, Andra are de gand sa se intoarca repede la muzica si la proiectele sale de suflet.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni