• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Catalin si David Maruta, surpriza emotionanta pentru Andra. Ce gest emotionant au facut pentru viitoarea mamica

Catalin si David Maruta, surpriza emotionanta pentru Andra. Ce gest emotionant au facut pentru viitoarea mamica

Catalin si David Maruta, surpriza emotionanta pentru Andra. Ce gest emotionant au facut pentru viitoarea mamica

Familia Maruta a profitat din plin de vremea frumoasa din ultimele zile. Andra, Catalin si David Maruta s-au bucurat de cateva momente de relaxare in aer liber, la iarba verde.

Andra se poate considera a femeie fericita si implinita. Jurata de la "Romanii au talent" este insarcinata cu cel de-al doilea copil, iar vestea ca artista urmeaza sa devina mamica unei fetite a fost primita cu mare bucurie de apropiatii si fanii acesteia. 

Citeste si: Dovada ca talentul nu poate fi limitat de o dizabilitate. A desenat cu lama pe sticla un portret de exceptie. Vezi imaginea care i-a convins pe jurati sa ii dea 4 de "DA" 

Catalin si David Maruta sunt extrem de fericiti ca in familia lor va veni un nou membru si, in asteptarea micutei, cei doi ii fac Andrei fel de fel de surprize. Cantareata le-a dezvaluit fanilor sai de pe Facebook ca cel mai recent cadou primit de la "iubirile sale" a fost un buchetel superb de flori, culese chiar de catre acestia. 

In fotografia publicata de artista, David Maruta este adorabil. Baietelul mosteneste trasaturile frumoase ale parintilor sai, iar acestia sunt mandri de fiul lor. 

Imaginea postata de Andra a primit o multime de aprecieri din partea prietenilor virtuali ai vedetei si numeroase mesaje in care acestia ii transmit juratei de la "Romanii au talent" toate gandurile lor bune.

Ce poate fi mai frumos, decat un buchet de flori de padure, facut de iubirile mele Catalin&David ? ❤️

Posted by Andra Music on Monday, April 13, 2015

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni