Cascadorii Arvat le-au dat mari emotii juriului, in special Andrei FOTO

Cascadorii Arvat le-au dat mari emotii juriului, in special Andrei FOTO

In editia a patra a emisiunii "Romanii au talent" au fost prezentati. un grup de baieti talentati, Cascadorii Arvat care le-au dat emotii atat membrilor juriului, cat si celor prezenti in sala.

Ei au inceput cu un numar in care unul dintre membrii grupului sarea pe cioburi fapt a ce a facut-o pe Andra sa-si acopere ochii de frica.
 
Urmatoarea cascadorie a constat in faptul ca unul dintre ei statea intins pe spate, iar colegul lui efectiv ii arunca cutite de la inaltime, tintind abdomenul, dar fara sa-l raneasca.
 
Momentul culminant a numerelor prezentate de Cascadorii Arvat a fost atunci cand unul dintre ei statea pe cioburi si a fost calcat de o motocicleta , chiar pe scena "Romanii au talent"
 
In tot acest timp juriul, cuprins de teama, isi acoperea ochii la vederea acestor cascadorii exceptionale. De fiecare data dupa terminarea unui numar toata lumea rasufla usurata bucurandu-se ca cel in cauza nu a patit nimic.
 
La final toata sala impreuna cu juriul i-a aplaudat furtunos pe Cascadorii Arvat. "Am inceput sa respir abia dupa ce ati terminat momentul", a spus Andra. "Sunt realmente impresionat si raspunsul meu este DA", a mai spus Andi Moisescu.
 
Bineinteles, Mihai Petre a avut ultimul cuvant: "Tocmai ati primit trei de "DA".

Click AICI pentru a vedea momentele din Romanii au Talent

VIDEO / Romanii din afara tarii pot viziona timp de trei zile momentele de Romanii au talent
!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni