• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Caravana "Vanatorii de Talent" a ajuns la Braila. Cine sunt membri corului Armonia, vechi de aproape un secol si jumatate

Caravana "Vanatorii de Talent" a ajuns la Braila. Cine sunt membri corului Armonia, vechi de aproape un secol si jumatate

Caravana "Vanatorii de Talent" a ajuns la Braila. Cine sunt membri corului Armonia, vechi de aproape un secol si jumatate

In curand talentul surprinzator va straluci in lumina reflectoarelor. Pana atunci, "Vanatorii de Talent" strabat tara ca sa ii descopere pe cei mai creativi si originali dintre romani.

Joi, echipa a oprit in Braila, locul in care indiferent de pregatire sau de varsta oamenii confirma ca sunt daruiti. Localnicii s-au bucurat nespus cand au vazut ca "Vanatorii de Talent" au trecut si prin orasul lor.

Nicolae Bacanu, profesor: "Nu am sperat la asa ceva pentru ca in targul nostru de provincie…"

Un targ de provincie pe care talentul nu l-a ocolit. O demonstreaza corul barbatesc Armonia, care anul acesta sarbatoreste 145 de ani de la infiintare. Ansamblul are 30 de membri.

Ion Pavaloiu, dirijor: "Ei vin si canta doar din dragoste pentru muzica. Au profesii diferite: profesori, invatatori, politisti, avem un comunitar aici. Doctori. De la criminalistica, ingineri, maistri. Unii dintre dumnealor sunt de cand m-am nascut eu aici."

Georgica Buzatu: "Cam din 1968 si colegul de langa mine care la cativa ani a venit si dansul."

Insa cel mai tanar membru al corului este elev, are 16 ani si se simte minunat alaturi de colegii sai.

Andrei Nemet: "Ma simt norocos datorita faptului ca sunt imconjurat de atatia oameni cu multa experienta si de la care am ce invata."

Ion Pavaloiu, dirijor: "In zilele noastre nu mai e ceva extraordinar sa canti. Canta toata lumea. Mixat, nemixat. Metal, nemetal. Nefiind profesionisti au o ureche muzicala fantastica."

Va puteti inscrie la competitia Romanii au Talent pe site-ul romaniiautalent.protv.ro

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni