Caravana sezonului sapte Romanii au talent opreste sambata si duminica la Bucuresti!

Caravana sezonului sapte Romanii au talent opreste sambata si duminica la Bucuresti!

Ai curaj si arata intregii tari talentul tau! Preselectiile pentru sezonul sapte Romanii au talent continua weekend-ul acesta la Bucuresti! Toti cei care vor sa se faca remarcati sunt asteptati sambata, 8 octombrie si duminica, 9 octombrie, la hotel Expocenter, incepand cu ora 10:00, sa demonstreze ca merita sa intre in cursa pentru titlul de erou national si marele premiu sau pentru premiul de originalitate.

Dupa ce caravana Romanii au talent a oprit in mai multe orase din tara si mii de persoane au adus spectacolul in cadrul preselectiilor, romanii sunt asteptati sambata si duminica la Bucuresti, pentru a arata ca talentul lor trebuie vazut si aplaudat de o tara intreaga

Ai incredere in talentul tau! Urmareste-ti visul si traieste spectacolul vietii tale! Si tu poti ajunge pe cea mai iubita scena din Romania, trebuie doar sa indraznesti sa uimesti! Ai curajul de a pasi pe scena care schimba destine si vino la preselectiile pentru sezonul sapte Romanii au talent!

Inscrierile pentru cel de-al saptelea sezon Romanii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participantii sunt asteptati sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei. 

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni