Caravana sezonului sapte Romanii au talent ajunge MARTI la Galati!

Caravana sezonului sapte Romanii au talent ajunge MARTI la Galati!

Ieri, caravana sezonului sapte Romanii au talent a pornit in calatoria descoperirii talentului autentic, iar prima oprire a avut-o in Constanta. Sute de locuitori ai orasului de la malul Marii Negre, dar si din localitatile limitrofe, au venit plini de entuziasm pentru a demonstra ca pot deveni urmatorii eroi nationali.

Momente de sculptura, jonglerie, speed painting, magie, contorsionism, beatbox, gimnastica, actorie, parkour, dans si canto au fost prezentate duminica la Constanta de persoane cu varste cuprinse intre 6 si 62 de ani, care cred in talentul lor si vor sa-l faca vazut de o tara intreaga pe scena celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent.

Preselectiile continua, iar urmatoarea oprire a caravanei va fi marti, 23 august, la Galati, la hotel Faleza, incepand cu ora 10:00, unde romanii sunt asteptati sa-si demonstreze talentul si ca sunt gata sa intre in lupta pentru marele premiu sau pentru premiul de originalitate.

Ai incredere in talentul tau! Urmareste-ti visul si traieste spectacolul vietii tale! Si tu poti ajunge pe cea mai iubita scena din Romania, trebuie doar sa indraznesti sa uimesti o tara intreaga! Ai curajul de a pasi pe scena care schimba destine si vino la preselectiile pentru noul sezon Romanii au talent!

Inscrierile pentru cel de-al saptelea sezon Romanii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participantii sunt asteptati sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase din tara.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni